| facepalmlol a întrebat:

TPU! Credeti ca este in regula sa ma ocup de ingrijirea tenului de la 15 ani? M am tot uitat la videoclipuri pe youtube si mai toate contin numeroase produse si nu cred ca e nevoie s le folosesc pe toate chiar de acum. Plus ca nu ma machiez decat foarte rar cu rimel sau tus. Am facut un test legat de tipurile de ten iar rezultatul spune ca am tenul mixt si gras. M am gandit ca pentru curatare sa folosesc masca naturala cu ovaz sau gelul revigorant aqua sensation de la nivea ( care dintre ele?), in fiecare seara, iar pentru hidratare vitamina A uleioasa. Am sarit peste tonifiere, nu sunt sigura daca ar trebui sa parcurg si acest pas.Cateva pareri/sfaturi in special de la cele cu acest tip de ten?

1 răspuns:
| 02Danutzza99 a răspuns:

Buna! Eu consider ca toate ne facem probleme in privinta tenului si parca nu sintem noi cind neapar chestiile alea pe fata, e firesc sa ne facem griji si sa cautam tot felul de modalitati pentru a scapa de ele dar nu trebuie sa exageram cu tot felul de produse.
Eu ti-as propune pentru tenul gras crema de castraveti care este foarte buna, si nu mai am tenul gras.