Pai sincer depinde de gustul fiecaruia. Stiu doar ca ar fi bine sa ai o palarie pe cap (daca e mult soare in zona respectiva si vrei sa iesi afara), un maieu sau o bluza fara maneci, poate chiar ceva din dantela, trebuie sa porti culori deschise (de preferabil alb), poti purta o fustita pana la genunchi alba sau frumos colorata asortata cu un maieu elegant, pantaloni scurti cu bluzita fara maneci (daca vrei sa te imbraci sport). Poti purta o rochita vaporoasa de vara. Eu chiar iti recomand dantela deoarece e foarte racoroasa si in acelasi timp la moda si eleganta. Daca n-ai asa ceva, un maieu putin decoltat si deschis la culoare impreuna cu o fustita draguta sau pantalonasi scurti e perfect!
Buna.
Uite cateva ideii:
1.O bluza colorata pe un umar,o pereche de pantaloni scurti, tenisi/balerini, o geanta maxi si cateva accesori.
2.Un maieu cu imprimeuri, pantaloni scurti/fusta scurta de blugi, geanta pe un umar si multe bratar din plastic si o pereche de cercei si tenisi/balerini.
3.O rochie maxi(lunga de vara si colorata),o geanta(optional),accesori(bratari, cercei, lant) si balerini care sa se asorteze cu rochia.
4.O fusta colorata scurta sau pana la genunchi,un tricou/maieu alb, balerini, geanta care sa se potriveasca cu tinuta si accesori.
5.O rochie scurta de vara(preferabil alba), balerini, geanta si cercei+ cu orice te imbraci sa-ti iei si o palarie si ochelari de soare.
Sper ca te-am ajutat!
Pai ai putea sa-ti iei o rochita daca ai pentru ca merge cu tenesi sau opincute sau niste pantaloni scurti cu un maieu sau un tricou interesant, tinuta accesorizata foarte dragut parul prins intr-o coada intr-o parte data cu luci si esti gata de iesit afara :*. Sper ca ti-a fost de folos raspunsu.
kalakkas întreabă: