| ancutzyka a întrebat:

Buna TPU cu ce m-as putea imbraca astazi este cald si nu prea stiu in afara de
sandale pentru mau batut la picior si nu prea mai pot sa le folosesc un timp. de incaltat ma incalt eu cu ceva niste pantofi sau opincutine dar la haine nu prea stiu ajutati-ma dau funda+vot la primul raspuns mzkiss wave love struck

Răspuns Câştigător
| NatiiȘiAtât a răspuns:

Pai sincer depinde de gustul fiecaruia. Stiu doar ca ar fi bine sa ai o palarie pe cap (daca e mult soare in zona respectiva si vrei sa iesi afara), un maieu sau o bluza fara maneci, poate chiar ceva din dantela, trebuie sa porti culori deschise (de preferabil alb), poti purta o fustita pana la genunchi alba sau frumos colorata asortata cu un maieu elegant, pantaloni scurti cu bluzita fara maneci (daca vrei sa te imbraci sport). Poti purta o rochita vaporoasa de vara. Eu chiar iti recomand dantela deoarece e foarte racoroasa si in acelasi timp la moda si eleganta. Daca n-ai asa ceva, un maieu putin decoltat si deschis la culoare impreuna cu o fustita draguta sau pantalonasi scurti e perfect!

2 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna.
Uite cateva ideii:
1.O bluza colorata pe un umar,o pereche de pantaloni scurti, tenisi/balerini, o geanta maxi si cateva accesori.
2.Un maieu cu imprimeuri, pantaloni scurti/fusta scurta de blugi, geanta pe un umar si multe bratar din plastic si o pereche de cercei si tenisi/balerini.
3.O rochie maxi(lunga de vara si colorata),o geanta(optional),accesori(bratari, cercei, lant) si balerini care sa se asorteze cu rochia.
4.O fusta colorata scurta sau pana la genunchi,un tricou/maieu alb, balerini, geanta care sa se potriveasca cu tinuta si accesori.
5.O rochie scurta de vara(preferabil alba), balerini, geanta si cercei+ cu orice te imbraci sa-ti iei si o palarie si ochelari de soare.
Sper ca te-am ajutat!

| Annie a răspuns:

Pai ai putea sa-ti iei o rochita daca ai pentru ca merge cu tenesi sau opincute sau niste pantaloni scurti cu un maieu sau un tricou interesant, tinuta accesorizata foarte dragut parul prins intr-o coada intr-o parte data cu luci si esti gata de iesit afara :*. Sper ca ti-a fost de folos raspunsu.