| ella1515 a întrebat:

Buna TPU.cu ce va lipiti fetelor genele false? eu dupa ce ca le am mari si dese ma incapatanez sa imi pun pentru ca vreau sa ma dau cu tus si se vede mult mai bine.in cutiuta genelor era un lipici special dar cand am desfacut era gol inauntru nu era nimic me-am luat special pentru lipit genele dar nici ala nu mi le-a lipit.si nu`mi spuneti ca, cu super gluelaughing

Răspuns Câştigător
| coryna_7140 a răspuns:

Buna. Da la unele seturi cu gene false, iti da un lipici special. Mai intai pui sa vezi dk vine la ochi, dk nu, mai tai din ea putin, si apoi pui lipici sufli sa se usuce oleaca si aplici apoi dai si cu putin rimel si o sa arate foarte frumos. Sper ca ti-am fost de folos!

2 răspunsuri:
| RoXyRaLu a răspuns:

Cu aracet;-j

| YoYoLicious a răspuns:

Eu nu stiu ce e in capul unora de isi pun gene false. Am avut 2 prietene care si-au pus la salon, nicidecum acasa si le-au cazut dupa 2 zile, ba uneia dintre ele i-au cazut si cele naturale. Daca tot le ai mari si dese, da-ti cu rimel de mai multe ori si e acelasi efect. Eventual, daca le vrei si mai mari, da-ti cu ulei de ricin pe ele. O sa creasca frumos intr-o luna daca dai in fiecare zi. In orice caz, sa ti le pui tu singura e o mare prostie.Parerea mea