Uite ce am gasit pentru tine. http://www.roportal.ro/......e-2654.htm sper sa aiba efect. ai grija de mainile tale :*
Incearca sa te dai pe maini cu ulei de masline, iti face piele mai moale si lucioasa, mai stiu o crema de la oryleim(nu stiu daca am scris bine) este ceva cu lapte si miere e super, eu am incercat cu tot felul de creme dar uleiul de masline a dat rezultate fata de creme, cauta totusi si creme hidratante pentru mani
Incearca crema nivea sau norvea cum i zice acum sau mai simplu du-te si da drumul la apa calduta si stai cu mainile in ea timp de 5 minute pana ti se incretzeste pielea asa sa faci pana cand vei vedea rezultate mai bune ^^ sper sa iti treaca te pup
Asa e in perioada asta.Si eu patesc.Ar tebui sa-ti protejezi cat mai mult mainile de frig(sa porti manusi), sa nu cumva sa iesi cu mainile umede din casa.Iti recomand crema cu ulei de masline, crema de galbenele sau crema cu miere( e foarte buna)
Ciao, nu am nevoie de fundita, dar m-am gandit sa-ti impartasesc experienta mea. Si eu patesc asta deseori iarna pentru ca aerul rece iti usuca pielea, si in plus si spalarile dese au acelasi efect. Eu ma dau cu unt de shea ( il gasesti la magazine naturiste dar e destul de scump). O alta alternativa ar fi ca sa te masezi bine pe piele cu ulei de masline si sa iti pui niste manusi imediat dupa, pe care sa le lasi peste noapte. Uleiurile sunt benefice pentru. ca hidrateaza intens si hranesc pielea formand o bariera impotriva factorilor externi.
DaciaRomania întreabă: