In nici un caz nu trebuie sa le storci. iti recomand sa-ti cureti tenul periodic cu un gel exfoliant sau un scrub. existe nenumarate masti in comert pentru puncte negre. daca nu iti permiti fa-ti o masca din faina de porumb si ulei de masline dupa ce ai stat in prealabil 10-15 min la abur pentru a-ti deschide porii
Te duci la cosmetica si iti faci un tratament pentru puncte negre.
Nu vei simti nicio durere si nu raman urme sau semne.
Eu mereu am avut probleme cu cosuri si punctele negre pana cand am descoperit un medic dermatolog foarte bun si un tratament eficient.
Medicul mi-a dat sa imi cumpar tratament anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Iti mai recomand sa schimb sapunul normal cu un sapun pe baza de ulei pur de arbore de ceai.
La mine efectele sau vazut foarte repede. In cateva zile, cosurile au inceput sa se usuce si apoi treptat au disparut complet.
Un mare avantaj a cremele anti-acnee cu ulei pur de arbore de ceai din ce mi-a zis doctorul si ce am cautat pe internet e ca sunt pentru orice fel de ten si nu iti irita pielea asa cum fac in general cosmeticele sau produsele de acnee din farmacie.
NadyPorahy întreabă: