Asa sunt si eu, la picioare nu sunt grasa in schimb la burta...nu am burta exagerat mare, dar totusi e Eu una, fac 100 de abdomene in fiecare seara, as mai face si alte exercitii dar nu imi permite timpul si sunt si obosita(examenele astea ma termina
Parerra mea e ca nu poti sa dai grasimea de pe abdomen jos fara pic de efort, ai putea sa nu mananci mai nimic toata ziua dar s-ar putea sa iti vina rau... sfatul meu e sa mananci mai putin si minim 25 de abdomene pe zi ar fi ok, in catava luni o sa vezi rezultate;*
Fai ma si tu acolo sara 30 50 abdomene ca daca faci tot asa nu slabesti tu nici in 10 ani iti place sa stai asa bravo tie dar iti recomant abdomene acolo 5 minute din viata in cateva luni frumusete
Am precizat in intrebare ca nu imi e usor sa fac sport, cel putin nu intens, din cauza unor problem cu inima. Iar abdomenele mie mi se par destul de intense ca exercitiu fizic. Am sa incerc totusi, sa vad daca nu mi se face rau.
Hei! Ai putea sa incerci sa nu mananci dupa ora 6 sau 7, cum alegi tu, si sa faci seara, inainte sa te culci cateva abdomene, in jur de 30. Sper ca te-am ajutat!