1. Mască cu miere şi lapte : pui o lingură de miere şi una de lapte într-un vas, amesteci, iar crema obţinută o întinzi pe faţă, inclusiv pe gât şi laşi 10 min. Apoi clăteşti. Această mască trebuie făcută DOAR de 2 ori pe lună.
2. De două ori pe săptămână, respectiv seara, îţi poţi face comprese cu ceai verde. Ai nevoie doar de un dischetă de demachiant şi ceai verde.
Ţi le recomand pe amândouă cu încredere deoarece şi eu le folosesc pe ambele şi sunt foarte mulţumită.
Prima data faci o masca cu zat de cafea plus ulei de masline freci fata un minut dai cu lotiune tonica apoi cu o crema hidratanta pentru fata
Buna! eu am cloranfenicol de la farmacie,sunt pilule dar desfaci si praful din interior il amesteci cu apa pana iese ceva omogen, si aplici cu un disc demachiant sau un betisor curat de ureche pe fata, lasi asa toata noaptea iar a doua zi cureti.[atentie cu gura este amar si nu iti va placea gustul]tin sa zic ca este foarte bun, eu folosesc si am scapat de toate cosurile si de intretinur cu masti cu miere sau pur si simplu creme naturiste cu miere, ori infuzii cu ceai de musetel.
Buna, te speli pe fata cat mai des cu sapun cu sulf, foloseste creme purificatoare si nu pune mainile pe fata. sper ca te-am ajutat.succes
jenykk întreabă:
DaciaRomania întreabă: