| Nicol1D a întrebat:

Buna tpu.Cum as putea slabi cateva kg fără a tine dieta.E URGENT.Dau funda

10 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Si eu vreau sa ma plimb cu tancul, da n-am tanc! Cam asa si tu...

| Argelean a răspuns:

Salut! Urgent nu poti, adica daca azi tii dieta maine ai -20kg. Nu poti slabi repede.Eu ti-as sugera sa faci cat mai mult sport si sa bei numai apa plata. Evita consumul de produse dulci sau care contin multa grasime. Sper ca te-am lamurit, funda?

| AlinAchim a răspuns:

Surplusul de pe burtica doar cu dieta poți scapă de el, in rest sport! ( daca ai burtica si faci abdomene, lucrezi doar muschii nu si slăbești )

| Oana910 a răspuns:

Of cam greut asa, dar uite, e usor daca nu vrei mai mult de 2-3 kg maxim. Poti face exercitii pentru slabit deoarece primele kg care le slabesti sunt APA DIN CORP nu altceva, daca te razgandesti si vrei o dieta de 13 zile sa ma anunti si iti voi spune, e foarte eficienta!

| anonimspecial a răspuns:

Daca vrei sa slabesti fara dieta, nu poti, doar daca te faci sa vomiti, dar nu iti recomand!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu foarte foarte mult sport

| Reiutza_Reia_2000 a răspuns:

Ok... mult sport si multe vedete folosesc oua de viermi paraziti care iti mananca substantele bune din corp si te sjuta sa slabesti, cred ca se gasesc in farmacie. Poti slabi 10 kg in 2 saptamani, dupa aceea trebuie sa iei medicamente ca sa scapi de ei ( nu am incercat, nu am nevoie sa slabesc, am invatat la biologie )

| Carla01 a răspuns:

Prin sport, dar degeaba faci sport daca bagi în tine toate prostiile laughing, dacă nu ţi dietă nu vei reusi niciodată deoarece ce dai jos prin sport să zicem că pierzi 1-2 ore de sport pe zi şi pui la loc dacă nu ai o dietă, practic faci o muncă degeaba.Nu e greu să ţi o dietă, bea foarte multă apa când ti-e foame şi mănâncă doar de trei ori pe zi, şi maxim 5 felii de pâine, dimineaţa poţi mânca mai mult chair şi ceva dulce, la prânz un piept de pui cu salată sau peşte iar la cină o supă, consumă multe fructe şi lichide şi fă mult sport.Baftă!

| SMILE1234 a răspuns:

Pai. Ai putea sa incerci sa nu mananci dulciuri, sa nu bei sucuri. Ar trebui sa mananci mai mult fructe si legum si sa faci multa miscare. (Eu in 2 zile am mancat doar fructe si legume si am facut multa miscare si am slabit 5 kg)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua

bea minim 2 litri de apa pe zi, iar daca faci sport mai bea 2 litri pe langa cei 2 litri care trebuie sa ii bei zilnic deci 4 litri de apa trebuie sa bei daca faci sport, si oricum chiar daca nu faci sport minim 2 litri de apa pe zi trebuie sa bei, si iti recomand sa bei apa cu lamaie la masa.

O zi buna.