Eu inca nu am buletin dar iti pot spune ca mami si-a facut al 5 buletin de cand exist eu si in poza asta a iesit super
Cred ca e litera de lege sa iesi groaznic in poza de buletin.Eu nu sunt exceptia de la regula.Am iesit aiurea, ca ma bufnea rasu'.
Eww, poza mea din buletin mă reprezintă de parcă aş avea 10 ani, nu 14 Nu-mi place, categoric nu-mi plac.
Nici mie nu`mi place. zici ca plansesem o ora inainte. sunt rosie pe la ochi
cand am intrebart dca pot sa vad poza a zis ca pozele artistice se fac la fotoraduc nu la el ( o de asta de developat poze )
Nici eu nu sunt prea incantata.Eram asa serioasa...nici nu ma recunosc.Si tipul ala care facea poza:Ridica capul mai sus,mai la stanga, trebuie sa ti se vada sprancenele, da-ti bretonul la o parte! M-a plictisit.Nu te ingrijora! Buletinul il vei avea deocamdata doar patru ani, iar persoanele carora il arati nu prea vor sta sa iti admire poza.Conteaza cum esti in realitate...si sunt sigura ca esti draguta.Nu te mai ingrijora!
Mie imi place cum am iesit, l-am luat de curand.Insa fundalul era prea galben! Cred ca fiecare gaseste un mic detaliu suparator.
Mie imi place poza din buletin, am iesit bine. Bine, recunosc, cand l-am facut la 14 ani nu am iesit prea "dragut" . Dar mi-a expirat si l-am refacut, iar a doua oara am iesit frumos
O fi posibil, hehehe, nici mie nu imi place poza de pe buletin, paream asa prost! Hehehe!
Pai parearea mea este ca nimanui nu ii place poza din buletin.Pe ori ce persoana pe care am intrebat-o mi-a zis ca nu ii place in general e "regula" sa iesi prost in buletin.
Azi l'am facut si am iesit groaznic nu ma recunosc, regret ca nu mi-am facut parul coc, pana la 18 ani mai e.
Eu sunt groaznica in poza aia de buletin, majoritatea ies asa, e aiurea cu poza aia
Nu nu imi place e grosnik nu iasa bine pozele de buletin.
o zi buna Dn.bibu