| Bubble13 a întrebat:

cum imi pot face cat mai cret parul (sa nu aud de spuma ca la mine nu prea merge cu spumabig grin) astept raspunsuri. cel mai bun raspuns primeste FUNDA

Răspuns Câştigător
| Bia_8599 a răspuns:

Depinde si de tipul de par...Si eu am incercat multe pentru.parul cret. Eu apelam mereu la moate, erau preferatele mele. Mi le faceam de seara, pentru ca ma obisnuisem sa dorm cu ele, si mie imi luau mult mai putin timp decat cu suvite impletite. Dupa ce spalam parul si il uscam, luam suvite cat de mari sau mici vroiam buclele, sau cum aveam chef- imi puneam si 3-4moate, si le rasuceam pe moate, adica material pe care rulam servetele de bucatarie(rola), dar de fiecare data eram multumita.
Sau o prietena m-a invatat sa folosesc "spuma naturala" :-) : albus de ou batut cu cateva picaturi de lamaie, uneori am fost uimita de rezultat...ai putea sa incerci si asta...

7 răspunsuri:
| Georgii_9921 a răspuns:

Impleteste-ti parul si lasa-l peste noapte, in spic sau in mai multe codite. mie mi s-a ondulat:d funda?:*

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Pune-l pe bigudiuri de seara pana dimineata. o SA MEARGA.
pA, PA. Funditaa?:X

| Echaursi a răspuns:

Il pui pe bigudiuri.

| daniellla a răspuns:

Hei,ai incercat cu ondulator de par>are mai multe perii si una din ele ti-l face cret.La mine mergehappy

| Bubble13 explică:

Cam cat ar trebui lasat parul in codite mici pentru a se face fff cret?

| Parisblue a răspuns:

Pai poti
-sa iti cumperi ondulator si sa il faci cu el;
-sa il pui pe bigudiuri;
-sa iti faci plete; mai multe sau una de aia' spic, asa incat o sa ti se increteasca si sus.