| LilPuppy a întrebat:

Cum imi pot face parul sa creasca lung? [nu neaparat sa-i accelerez cresterea] As vrea ceva care sa dea rezultate.recent m-am tuns iar stilista de la salon mi-a luat dublu pe langa ce lungime i-am spus eu.imi vine doar pana la umeri si mi-as dori sa-l am cu 2-3 cm mai jos de sutien. Vreau solutii mai naturale, sa-mi spuneti si din experientele voastre. Nu produse scumpe si "profesionale". vreau sa merg pe calea naturii big grin

Răspuns Câştigător
| Lexii a răspuns:

Uleiul de ricin este foarte bun pentru cresterea parului. Uite o reteta pe care eu o fac(de 2 ori pe saptamana) si chiar a dat rezultate:
Se recomanda amestecul intr-un recipiet a 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine catve picaturi de lamaie si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute. Apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora dupa te poti spala pe cap.
pup:* Sper ca te-am ajutat! Fundabatting eyelashes?

4 răspunsuri:
| sophieee a răspuns:

Daca vrei sa mergi pe calea naturii tot ce trebuie sa faci este sa astepti, cu timpul va creste happy dar bine sa nu il mai tai laughing

| biiiabyby a răspuns:

Poate sa creasca si scurt cumva?laughing

Si, ar fi bine sa astepti sa creasca, am avut si eu parul pana pe la umeri, si mi-a crescut destul de repede, si sa stii ca poti face destule coafuri cu parul asa.

| Patricia a răspuns:

Pai uite aici...am pus si eu intrebarea...http://www.tpu.ro/......ai-repede/
Uita-te pe la rasp, poate gasesti ceva care sa iti placa si sa fie pe o cale naturala

| Bella_6044 a răspuns:

Poti folosi lotiunea si samponul din gama gerovital cu petrol