Ok..deci...
tomana asta sunt la moda :sacoasele cu niste blugi strimti si de preferat cu o esarfa care sa fie asortata ori cu bascketi ori cu o pereche de platforme...
pentru stilul mai gotic, mai fascinant iti recomand bascheti lungi(( cam pana la genunchi)), iti pun in evidenta pulpele
pentru iarna nu recomand gecile, te fac sa arati mai plinuta asa ca ai putea purta un palton mai lungut de o culoare aprte cum ar veni indigo...el(paltonul) poate fi asortat cu o caciulita foarte draguta:*... fundita?. sper ca te-am ajutat:*
De unde e acest paragraf? Nu stiu cu sau de unde dar stiu ca am mai vazut acest paragraf undeva... nu te acuz de nimic dar incearca sa nu mai copiezi cea ce auzi sau ce vezi sau daca tot vrei sa faci asta incearca sa mai adugi sa scoti amesteca fa ceva caci nu da bine sa copiezi
Da l-am copiat din mintea mea....euh lucrez la moda deci slabe sperante..nu sunt genul ala..si vezi si tu cum acuzi zic doar asa ca uneori nesimtirea mai persista. apoi in al 2-lea rand..pe site-ul asta nu ti-ai facut cnt ca sa acuzi oamnei si sa-i tragi de limba si sa raspunzi la intrebari si sa ajuti oamenii sa ne ajutam reciproc.ok?
Scuze daca te-am jignit cu ceva, sincer nu am vrut dar acel paragraf mi se pare foarte cunoscut, si sora mea lucreaza in Londra la o agentie de moda si din sute de oameni care umbla dupa moda. eu am dat de conluzia urm. "De ce sa ii copiezi pe oameni dupa modul cum se imbraca cand ei se pot lua dupa tine?"
inca o data scuze!
Cumparati-un sacou intr-o culoarea mai aprinsa caruia ii intorci manecile,blugi simpli ce culoare doresti tu,tenesi sau balerini iar pe dedesubtul sacolului poti sa pui un top simplu merge si o camasa.
Iti poti cumpara si o fusta mai finuta din voal pe care o poti combina cu camasa mai finuta si cu un cardigan si balerini,oricum imbraca-te cum te simti tu bine poate ce ti-am spus eu nu este stilul tau dar din garderoba unei fete de varsta ta nu trebuie sa lipseasca cu blazer de culoare, aprinsa, jeansi, tenesi, o fusta.
Sper ca te.am ajutat!
Pai acum pentru toamna ti-as recomanda o fusta cu talie inalta neagra sau bleomarin(preferabil nu foarte scurta) cu o bluza alba si un pulover.in picioare iti poti lua niste tenesi.Pentru iarna niste blugi, un pulover si o esarfa draguta asortate cu un palton. funda?:*
Iti recomand sa te imbraci exact asa cum simti tu ca iti place... Nu e bine sa fi in pas cu moda deoarece:
• Pierzi bani
• Mmoda e trecatoare
• Cand vei avea nevoie de ceva gen un telefon, mp3(4), etc. parintii nu o sa aiba destule fonduri financiare sa iti poata cumpara caci banii se duc pe o banala bluza care daca stai sa te gandesti peste 2 luni nu o sa iti mai placa... (stiu ca m-am repetat la faza cu banii dar nu imi place sa sterg cea ce am scris)
Sabina_7325 întreabă: