| CosminBoss22 a întrebat:

Buna TPU,cum pot sa fac ca sa imi gasesc frizura potrivita? De foarte mult timp ma tund in diferite feluri,scurt sau periuta sau am incercat sa il las lung,ba chiar azi am incercat sa ma tund mai scurt pe laturi dar toate imi stau oribil, am auzit ca daca ma duc la un hairstylist profesionist mi-ar putea zice el ce freza mi se potriveste, stie cineva un hairstylist profesionist in Arad?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este adevarat, el o sa i ti zica doar sa i ti ia banii, tu trebuie să sti cum vrei sa te tunzi nu stă ăla sa gaseasca freza impreuna cu tine, are clienti nu are el timp de asa ceva. Plus ca acolo lasi milionul la tuns, acum e vara tunde te cu 1 scurt periuță, ca parul creste.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iti iei frumos o masina de tuns decenta - maxim 150-200 RON - si te tunzi saptaminal la 3 mm. Problem solved!

| Frank51 a răspuns:

Tu te vezi zilnic în oglindă și doar tu știi ce formă are capul tău. Deci te tunzi astfel încât să prezinți simetrie, unghiuri drepte, și să îți acoperi eventualele defecte. Frizerul sau orice stilist te vede din perspectiva lui, pentru câteva minute, insuficient.