| LovKid a întrebat:

Cum pot sa fac sa nu mi-se mai rupa unghiile?
Demult incerc sa mi le las mari. si abia acum am reusit... dar problema este ca mi se rup repede! ce pot sa fac sa nu se mai rupa? sa fie mai tari! funda!

Răspuns Câştigător
| bella_1239 a răspuns:

Buna, eu iti spun din propria experienta, le tineam pe fiecare seara in zeama de lamaie si acum am unghiile foarte tari. Sper ca ti-am fost de folos.

6 răspunsuri:
| FlorentinaM a răspuns:

Incearca un intaritor de unghii sau da-le cu oja( eventual mai multe straturi), astfel vor deveni mai tari si mai puternice.

| khaleesi a răspuns:

Incearca sa iei un calciu si magneziu, si intaritor de unghii... am aceiasi problema si la mine da rezultatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Am auzit ca pentru a le intari, unghiile se tin in apa cu sare sau apa cu suc de lamaie, dar sa nu faci prea concentrat, pentru ca le pot ''arde''. Intreaba si la farmacie anumite produse, vitamine, minerale. Problema unghiilor moi, slabe si faramicioase se poate rezolva tratandu-te din interior, adica sa oferi organismului toate cele necesare pentru a se dezvolta corect si sanatos. Sper sa-ti reuseasca! Bafta!

| warmheart10 a răspuns:

Poti sa tii unghiile in fiecare zi kite 10-15 minute intr-un pahar cu apa cu sare sau cu iod. Poti sa ti le ungi cu iod, el se va absorbi in unghie si o va intari.

| astamika24 a răspuns:

1.iti dau unghiile cu ulei cald
2. tine -le in zeama de lamaie
3.intaritor de unghii
iar ca astea sa aiba efect rapid ia calciu cu magneziu

| anutza a răspuns:

Incearca cu intaritor, te pot ajuta cu unul de las Oriflame sunt reprezentant.