| CottonCandy a întrebat:

Buna TPU.:* Cum pot sa scap de vergeturi? x_x Cam acum vreo luna am observat ca [sub >fund.:" scuzati >exprimarea.:"] mi-au aparut niste vergeturi foarte urate.sad Sunt groaznice, ca niste artere umflate.sigh Ce pot sa fac? Am 16 ani si se vad groaznic cand merg la plaja. Stiti vreo crema pe care sa mi-o recomandati? Am auzit si de Relax & Tone. O fi bun? Oare da rezultate daca il folosesc cu produsele Cellulightsad Help me, please! Funda.>; ddd

5 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Băi, lăsaţi cremele alea că nu sunt bune de nimic. Toată lumea are vergeturi.Şi ce?
Poţi să le mai ascunzi puţin. Bronzul ajută foarte mult, parcă te face mai slabă, iar vergeturile nu se mai observă. Nu te gândi să te faci neagră.
În fiecare seară masează zona. Cum? Cu pumnul LOL. Când ai pumnul închis, masează cu încheieturile degetelor, de sus în jos. Sau dă-ţi palme, am auzit că ajută. Freacă-te cu un burete aspru, în fiecare seară. Fă şi nişte exerciţii, fandări, genuflexiuni, sau pune o melodie ritmată şi dai din fund.

| LovelyKitty2 a răspuns:

Cu crema livariz pe care trebuie sa o comanzi de la top shop
http://www.telestarshop.ro/product.php?id_product=95
imi dai o fundita:d?

| yoyo_1988 a răspuns:

Laserul si ai scapat.Nu cheltui banii pe creme...nu exista om sa nu aiba...

| HandsOfTime a răspuns:

Nu poti sa scapi de ele.Eu am 15 ani si am pe picioare.Cremele nu sunt bune, vergeturile se vindeca singure.De ex:mie la 13 ani mi-au aparut pe spate si acum nu le mai am.