Am auzit de o metodă, dar pot să spun că din fericire pentru mine, nu am ajuns să şi pun în practică această metodă.
Peste guma de mestecat din pantaloni, pui un ziar şi cu fierul de călcat încălzeşti guma de mestecat(ai grijă să nu fie foarte fierbinte fierul de călcat ca să nu ţi se topească pantalonii sau să-ţi ia foc pantalonii sau ziarul), după ce ai încălzit guma de mestecat laşi un pic să se răcească şi să se prindă de ziar, apoi ridici ziarul şi ar trebui să scoţi guma(sau măcar o parte din ea) lipită de ziar, iar apoi dacă scoţi doar o parte din gumă, atunci repeţi procedura până scoţi toată guma de mestecat.
Repet, nu am ajuns să aplic această metodă, deci nu pot să-ţi garantez că merge 100%.
Mai repet şi să ai grijă cu fierul de călcat, să nu insişti prea mult să încălzeşti guma de mestecat ca să nu cumva să-ţi topeşti pantalonii.
Alohaaaa!
Cu otet.
Doar incearca iti garantez ca merge. Si mirosul se inlatura cu o tura la masina de spalat.
Pa
Uite ceva ce poti face
1.pui un ziar peste pantaloni sau o foaie
2.si dai cufieru de calcat pete ziarul care este pus peste pata de guma si repeti procedeu de 4-5 ori si nu se mai cunoaste pls funda
Faci fix asa
1.pui un ziar peste pantaloni sau o foaie
2.si dai cufieru de calcat pete ziarul care este pus peste pata de guma si repeti procedeu de 4-5 ori si nu se mai cunoaste pls funda
Uite ceva ce poti face :
1. Incerci sa o stergi cu un servetel umed.
2. Daca nu ai servetel umed uzi o carpa si dai unde au ramas urmele.
3.Bagi pantalonii in masina de spalat sigur vor iesi urmele asa.
4. Daca nu sti cum functioneaza masina de spalat mergi la chiuveta/vana si incerci sa uzi unde e pata si sa freci.
Sper ca te-am ajutat.
Numai bine!
punckt13angels întreabă:
Valentynaaa întreabă:
Cornel320 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: