Depinde daca ii frig.trebuie sa te simti bine.eu ma voi inbraca asa. egari sau stranpi colorati pantaloni scurti sau o fusta un tricou care se asorteaza cu egari o camasa.eu o las deschisa si o geaca de piele daca ii frig.si o pereche de ghete.cizme sau bocanci asortati. sper ca iti place.un sfat... inbracate cu ceva rosu.de ex tricoul sau camasa sau egari.
Pai acum sunt la moda bluzele largi si sclipitoare, deci poti lua o pereche de ciorapi si cu o bluzita mai lunga si lejera, cred ca ar fi perfect. Dar de revelion este bine sa fii mai extravagant si indraznet, deci poti lua o fusta cu talia inalta si o camasa. Pentru alegerea tinutei este bine de stiut unde o sa iti petreci revelionul, deci depinde si de loc.
Conteaza unde mergi de Revelion. Eu merg in piata mare, i Bucuresti, asa cu voi imbraca blugi, bluza de lanita rosi, fular asortat, botine cu blanita, geaca.
În primul rând, contează locația. Dacă mergi într-un restaurant, nu e chiar convenient să te îmbraci așa, ai putea păstra ciorapii, iar apoi ai putea adăuga o fusta in cloș, de preferința culoare inchisă, iar în partea de sus ai putea adăuga un top dintr-un material frumos, iar culoarea ar putea fi : argintiu, auriu sau roșu (trebuie să ținem minte totuși că este un eveniment festiv). Și nu în ultimul rând pantofii : balerini sau pantofi, depinde de stilul tău. Iar dacă nu mergi într-un restaurant, ai putea păstra ținuta, cu niște ghete cu motive punk/rock și dacă vrei, ai putea adăuga un papion sau niște suspenders roșii. Fundă? ^.^
O rochita rosie sau una sclipicioasa cu niste ciorapi negrii ar fi ideal. poti gasi aici : diva-charms.ro
BaiatulDePeTPU întreabă: