| Aly28 a întrebat:

Buna TPUhappy
Cum sa ma imbrac la un majorat care va fi la un restaurant? Prefer sa imi iau pantaloni, deoarece ma simt mult mai bine asa, tocuri de 9 cm, si o bluza.Sa imi iau o bluza mai vaporoasa roz cu imprimeu floral, maneca trei sferturi, pe care sa o bag in pantaloni sau o camsaa cu maneca scurta bleomarin, cu mai multe volane (pe alb)si nasturi?
p. s imi puteti da linkuri cu tinute, dar cu pantalonihappyfunda

Răspuns Câştigător
| mariuca16 a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres as zice aastia ca blugi si camasa ta florala bagata in blugi si daca ai avea o curea subtire pentru blugi.cum se poarta acum.Niste bucle un machiaj simplu sh niste cercei care sa iasa putin in evidenta.

8 răspunsuri:
| Aly28 explică:

Sunt f comozi pantofii, si au tocul mai grosbig grin

| mariuca16 a răspuns:

Sa`mi zici daca ai fost admirata daca te imbraci asa.Add me:mary_uka13

| kajen4ever a răspuns:

Mai bine imbraca-te cu o rochita, sexy, mulata pe corp.cara sa te puna in valoare,doar esti fata frumoasa,nu? si cu niste bijuterii mari,voluminoase daca e rochia mai simpla,si daca e mai incarcata,ceva mai finut,un lantic finut, o bratara finuta.iar parul ar fi frumos sa ti-l lasi pe spate si sa ti-l faci cret, daca nu fa-ti o coada impletita. daca as fii in locul tau asta as face. good luck.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

9 cm? Vrei sa te asezi si tu cu picioarele goale pe canapea?

| looovee a răspuns:

Http://www.google.md/......tp?/imgres

de ce pantaloni, mult mai bine o rochie,se arata si mult mai frumos, fa sacrificii daca doresti sa fii frumoasa, insa deakum u decizi.