| Millis a întrebat:

cum sa o fac pe mama sa ma lase sa imi cumpar machiaje, si prin machiaje nu ma refer la farduri rujuri rimeluri si mai nu stiu ce, ma refer la bb cream si pudra deoarece am niste cosuri care nu sunt nici puternic vizibile dar tot se vad si mi-e cam rusine sa merg pe strada, am doar 1 prieten deoarece mi-e rusine sa vorbesc cu copii deoarece arat asa, ce pot sa fac? si va rog fara treci peste esti copil nu stiu ce am 15 si nu vreau farduri vreau doar un bb cream si o pudra nimic mai mult.

Răspuns Câştigător
| LoveGreenXD a răspuns:

Incearca sa ii explici mamei tale prin ce treciwinking. Vorbeste cu ea si te va intelege.Merita sa incerci deoarece ai varsta la care multe fete se machiaza. Vorbeste cu mama si totul va fi bine. Ea te va intelege si te va ajuta cum poatewinking. BAFTA!

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai daca gasesti momentul potrivit candd este bine dispusa cred ca nu te va refuza, sau fal pe tatal tau un aliat de nadejde!

| Ajjdks a răspuns (pentru onasis1961):

"Fa-l pe tatal tau un aliat de nadejde!" Asta mi-a placut! laughing

| queenofsaigon a răspuns:

Spune-i exact ce ai scris şi aici. E normal să vrei să ascunzi câteva imperfecţiuni, şi sincer nu cred că eşti prea tânără pentru aşa ceva.

Să ştii că depinde foarte mult şi de încrederea în sine modul în care te văd cei din jur. Nu te mai gândi aşa mult la cum arăţi când vrei să vorbeşti cu cineva. Nu cred că eşti vreun monstru cu 3 ochi, e normal ca la vârsta ta să îţi mai apară coşuri. Majoritatea oamenilor nici nu le observă, doar tu când te holbezi la ele în oglindă.

| Ajjdks a răspuns:

Buna! Am o mica sugestie pentru tine: incearca un corector, pudra nu stiu in ce masura te ajuta daca ai probleme si cu porii. Si eu folosesc tot un corector de la Avon si sunt multumita.;-)