| SecretName1234 a întrebat:

Cum se aplica uleiul de ricin pe par adica trebuie facuta vreo masca cu uleiul sau il aplic pe par fara a mai adauga ceva la el?

Răspuns Câştigător
| Saya a răspuns:

Foarte simplu!

Aplici uleiul de ricin cu buricele degetelor masand circular fara sa apesi.
Este posibil sa iti inchida putin culoarea paruluihappy

Poti aplica uleiul de ricin direct din sticluta sau amestecat cu doua galbenusuri ou proaspat, o lingura alcool, sau room.Il lasi cat vrei tu pe firul de par mai bine zis cat il suporti tu si apoi te speli. Trebuie sa faci lunar acest tratament pentru parul tau ca sa vezi efectele, par mai lung si mai luciuos.

5 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Bună @SecretName! Poți folosi doar uleiul de ricin, o dată pe săptămână (nu mai des pentru că în exces îngrașă părul) aplicându-l de la rădăcinile părului spre vârfuri, apoi masează-ți cu degetele, prin mișcări ușoare, circulare scalpul timp de 10-15 minute. Îți acoperi părul cu un prosop și stai așa cât de mult reziști (minim 2 ore). Te speli normal.
O zi cu zâmbet să ai!

| auroraa a răspuns:

Pai nu cred ca se fac masti cu aceste ulei ...cu ulei de masline se face happy iar uleiul de ricin se aplica pe radacinile parului inainte de a spala parul si se lasa pentru 30 min (pe par uscat) sper ca te-am ajutat :*papa

| maftei a răspuns:

Normal cu uleiul de ricin nu se face masca.Doar cu cel de masline.LA cel de ricin trebuie adaugate cateva picaturi de ulei pe par si sa masezi sclpul si varfurile(anainte de al aplica trebuie ancalzit). Poti sa te acoperi cu ceva pentru 30min si apoi te speli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il poti pune simplu.dar cel mai bine e in combinatie cu galbenus de ou vitamina A si daca vrei miere

| andra_8686 a răspuns:

Uleiul de ricin se utilizeaza seara inainte de culcare masand pielea si parul. apoi a doua zi cand te trezesti te speli pe cap.asta timp de 3 ori pe saptamana.stiu asta pentru ca si eu am ulei de ricin si am citit prospectu.BAFTA