| alexandraplay a întrebat:

Cum se foloseste balsamul de par?

Răspuns Câştigător
| Whemilly a răspuns:

Balsamul se aplica pe parul proaspat spalat, insa nu uscat. Se maseaza bland varfurile parului cu o cantitate mica de balsam si se lasa sa actioneze o scurta perioada de timp. Acest masaj usor produce o caldura care va accentua beneficiile ingrijirii. Este foarte important ca atat dupa samponare, cat si dupa aplicarea balsamului, parul sa fie clatit bine, altfel resturile ramase vor incarca firul de par si il vor face tern si lipsit de stralucire. De asemenea, riscul de a provoca aparitia matretii este mult mai mare.
In cazul persoanelor cu par lung, este indicat ca balsamul sa se aplice de la jumatatea parului in jos, spre varfuri, lasand patru-cinci centrimetri la radacina. In caz contrar, scalpul se poate irita sau poate produce sebum intr-o cantitate excesiva ceea ce va crea senzatia de par gras. Daca parul este scurt, inmuierea varfurilor este suficienta pentru o actiune completa.
Este bine sa folosesti balsamul ori de cate ori ai nevoie: o data pe saptamana pentru un par neted si la fiecare spalare pentru un par uscat si degradat. Parul se clateste bine dupa un minut de la aplicare daca il usuci natural si dupa zece minute daca folosesti uscatorul de par.
Mai multe detalii le poti citi pe:
http://sanatate.acasa.ro/......r-791.html Bafta!

6 răspunsuri:
| 1000bodies a răspuns:

Dupa ce aplici samponul si te-ai limpezit dai cu balsam pe lungimea parului. Stai cateva minute apoi te limpezesti. Eu asa fac. happy funda?

Răspuns utilizator avertizat
| alina1990 a răspuns:

Eu incerc sa nu imi ating radacinile cu el. aplic decat pe lungimea firului de par. daca ma spal si pe radacini a doua zis am parul ft gras.

| Pearl01 a răspuns:

Hello! Eu folosesc balsam de par de cativa ani si e foarte util. Cum il folosesti? Simplu: spala-te cu sampon pe cap, limpezeste-ti parul sa nu ramana pic de sampon si pune-ti putin balsam, nu mult, atat cat crezi tu ca-ti ajunge pentru par si da-l pe lungimea parului, masandu-l(important e sa nu dai cu balsam la radacina pentru ca iti ingrasa parul imediat), dupa ce ai stat vreo 3-5 minute clateste-te bine si voila! Ai un par fin si moale.

| tarantulaverde a răspuns (pentru Pearl01):

Da balasamul sepune pe par un pic si apoi se da pe par ca si samponul sau cum ca nu inteleg? sau trebuie sa-ti faci carare?

| Iully99Puke a răspuns:

Deci:
1. Te speli pe par cu shampon
2. Limpezesti bine bine
3. Aplici balsamul astfel: nu pui foarte mult depinde de par, cat condireti tu ca iti ajunge pentru tot parul dar ai grija cat iti pui pentru a nu iti fi apoi parul foarte lins, si vezi ca se intinde mai repede pe tot parul decat samponul deoarece daca il freci prin mai multe locuri de mai multe ori se imprastie foarte bine si repede asa ca repet ai grija cat iti pui, dupa care se sta 5 minute cu balsamul aplicat pe par, apoi clatesti foarte foarte bine pana nu mai curge pe apa in jos spuma de la balsam
5. invelesti parul si gata happy sper ca ti-am fost defolos :*