Link-ul nu se deschide dar totusi iti dau un sfat, (in trecut m-am ocupat cu alungirea unghiilor)mai bine du-te la un magazin specializat si ia produse de calitatea deoarece in seturi se pun produse made in china, totul e la un pret mai scazut dar si calitatea, intereseaza-te de la vreun mester de alungire ce geluri si lampi sunt bune sau cauta pe yt, eu ti-aş spune ce geluri foloseam dar nu cred ca gasesti ca eu sunt din Md
Asta e tot ce contine kit.ul :
1 buc Lampa UV Profesionala dotata cu 4 neoane si interior complet oglindit pentru a permite o uscare mai eficienta a gelului Uv, putere 36W.
1 buc Freza Electrica profesional - 20000RPM.
GELURI UV:
1 buc gel constructie transparent SINA 15ml.
1 buc gel constructie roz SINA 15ml.
1 buc gel constructie alb SINA 15ml.
12 buc gel colorat 8ml diferite culori (alb, negru, roz deschis, roz, inchis, rosu, mov, galben, portocaliu, verde, albastru, bleu, maro).
1 buc Primer - solutie pentru degresare SINA.
1 buc gel Finish / topcoat folosit pentru sigilarea unghiei.
1 buc solutie cleaner plus- lichid dezinfectant pentru fixarea unghiilor.
1 buc ulei hranitor si emolient pentru cuticule.
1 buc set tipsuri 100 buc in 12 marimi diferite.
1 buc cleste/ ghilotina pentru scurtarea tipsurilor.
1 buc adeziv special / lipici cu pensula pentru tipsuri.
1 buc set sclipici fin (12 CULORI).
1 buc carusel strasuri (12 CULORI).
1 buc set benzi French ( 50 BUCATI)
1 buc carusel Fimo ce au efect 3D (12 MODELE).
1 buc set sabloane constructie ( 50 BUCATI ).
1 buc set betisoare bambus pentru impingerea cuticulelor si incetinirea cresterii ( 10 BUCATI).
1 buc pila cu ajutorul careia se poate da o forma perfecta inainte de aplicarea gelului.
2 buc pila granulatie 100/ 180 ce poate fi folosita la eliminarea gelului de pe unghie.
1 buc pila boumerang.
1 buc deget practica.
1 buc set pensule constructie si pictura (4 BUCATI).
200 de lei cum vi se pare pentru toate astea?
E prea ieftin pentru atitea produse, mai bine cumapara singura de la un magazin specializat pdoduse de calitate
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: