Eu imi spal Conversii numai la masina.Dar la temperatura mica.Ai mare grija la temperatura daca alegi sa ii speli la masina pentru ca eu mi-am stricat o pereche :-s.
Asta vroiam să aud! Temperatura mică însemnând 30 de grade, nu?
.Da,dar cred ca cel mai bine e sa ii speli cu apa rece.
Ii poti spala si la masina la 30 de grade cu un detergent pentru haine colorate, dar cred ca rezultatul nu va fi cel mai bun. Mai bine ii speli la mana, ii pui la inmuiat in apa calduta cu detergentul pentru colorate bine dizolvat inainte. Daca alegi sa ii curati si cu o perie sa nu insisti prea tare deoarece or sa se decoloreze neuniform. Mai intreab-o si pe mama ta
Mulțumesc! o să încerc să îi spăl de mână, dar nu cred că se vor curăța complet.
Am întrebat-o și pe mama, dar ea mi-a zis că nu-mi recomandă să-i bag în mașina de spălat... ideea e că eu nu sunt de acord cu ea.
Sincer la masina de spalat nu se curata foarte bine, mai ales daca ii speli doar pe ei. Mama ta nu recomanda spalatul la masina poate si din cauza ca in aceeasi masina se spala si lenjeria intima si alte lucruri care poat lua microbi de la incaltari (asta cel putin e conceptia mamei mele )
Şi eu am unii roz. Roz deschis.
Într-un moment de dezechilibru mental, am făcut cu marker-ul nişte pentagrame şi am îngrămădit două trupe pe laterală.
Marker-ul nu se ia de pe materialul ăla, dar ca să-i cureţi de murdărie, nu-i băga la maşină. Mie mi s-au îngălbenit la vârf. Nu e aşa greu să-i speli cu peria.
Eu nu am incercat cu acel fel de tenisi converse dar nu vad cu ce ar fi mai diferiti decat unii normali...te sfatuiesc sa nu ii bagi in masina o sa isi piarda culoarea. o sa se albeasca si daca sunt de piele intoarsa vor aparea niste chestii din alea nasoale ca pe haine mai bine spalai cu peria lenesule
Am întrebat de această marcă, deoarece mă gândesc că sunt mai rezistenți decât alții.
Si sunt fată, so...
Scuze si eu iti recomand sa ii dau cu o perie mai putin rigida leneso
Da, original Așa, ca o paranteză, nu sunt leneșă, însă mașina îi curăță cu siguranță aproape în totalitate, lucru pe care eu nu reușesc să-l fac.
Da,se poate spala in masina de spalt, dar sa pui si alte haine la spalat si tenisii sa nu fie foare murdari, pui Ariel si balsam, pe program scurt si se spala excelent!