Depinde unde te duci daca mergi undeva unde e cald poti purta pantofi si o rochie, iar daca iti este frig pe drum poti purta un palton. Insa daca unde te duci este mai frig sau trebuie sa mergi un timp pe jos poti opta pentreu niste cizme inalte cu o rochie mai lunga cu manici si ceva deasupra accesorizata cu o geanta,un colier,inel, bratara, cercel si poate o coronicta sau o floare in par care sa mearga sau sa se asorteze.Si daca unde mergi nu e chai un eveniment elegant poti merge in pantaloni si o bluza cu cizme sau pantofi la fel cu unul sau mai multe accesori si un machij de seara ce merge cu evenimentul.
Da, merge si pe vremea asta. Eu cred ca e bine ( eventual poti sa iti mai iei o pereche de ciorapi fini ( scurti) pe sub cei lungi ). Distractie placuta! >
Si eu voi purta niste pantofi cu o rochita.Depinde unde iti petreci revelionul(undeva la un restaurant, acasa sau prin oras). Daca vei face o plimbare prin oras s-ar putea sa iti fie frig. Oricum eu sunt de parere ca merge sa porti pantofii
Daca nu sunt decupati merg si pantofisi de fapt merge tot ceea in ce te simti tu bineca banuiesc ca nu vei petrece revelionul in strada
Pai daca o sa stai mai mult prin interior (si cu conditia sa fie cald) merg si pantofii daca nu ti-ar cam trebui cizme, nu stiu ce iti place sa porti (in amterie de cizme) asa ca te las singura sa te uiti prin raftul cu pantofi si sa te decizi