| FashionVictim93 a întrebat:

Buna TPU... Daca folosesc fond de ten de la Avon calming effecte nuanta cream sau almond ce pudra pot folosi pentru a da peste fondul de ten si ce nuanta si cu ce pot aplika pudra fara a parea aiurea pe fata (as vrea sa am un ten ca al vedetelor dar nu stiu cum si am zis sa incerc si cu pudra peste fondul de ten )? este bine daca folosesc o pensula mare? cum se numeste pudra care are sclipici si de unde pot lua una buna? pentru fata ce mai pot folosi pentru a avea un ten ca al vedetelor?(mentionez ca am tenul gras)...multumesc pentru ajutor

Răspuns Câştigător
| LaFleurBelle a răspuns:

Eu folosesc pudra de la avon, din gama "Color Trend" nuanta translucent!

| FashionVictim93 explică (pentru LaFleurBelle):

Crezi ca ar merge cu nuantele de le folosesc eu la fondul de ten cream si almond?

| LaFleurBelle a răspuns (pentru FashionVictim93):

Eu asa cred, pentru ca sunt doar doua nuante. Dar a 2 a este foarte inchisa thinking

| FashionVictim93 explică (pentru LaFleurBelle):

Mersi mult.m-am comandat acum nuanta de mi'ai recomandat'o... vroiam sa te intreb o aplik cu pensula sau cu buretel? cu, care se aplika mai bine?

| LaFleurBelle a răspuns (pentru FashionVictim93):

Cu buretel se aplica big hug Are pudra buretel inclus. Multumesc pentru fundita!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt proasta stiu, foarte proasta!
Dar lumineaza-ma te rog, de ce folosesti " calming effecte " asta :|.
Eu am tenul normal si cand l-am folosit am zis ca am ulei pe ten si imi stralucea tenul mai ceva ca un bec sau un brad de craciun :|.
Doamne iarta-ma.

Ten de vedeta? Adica perfect :).
Secretul e sa alegi nuanta corecta si sa te uiti dupa calitate nu dupa preturi mici cum sunt cele de la Avon.
Poti folosi fondul de ten Bourjois Flower Perfection, are o acoperire mare http://didiglamour.blogspot.ro/2012/04/review-swatch-bourjois-flower.html si daca mai e promotia activa primesti si pensula kabuki pentru pudra daca nu ...sorry;;).
Sau poti folosi fondul de ten Vichy normaderm, este conceput pentru tenul gras.
Dar mare atentie la nuanta, trebuie sa se piarda pe incheietura si ar fi de preferat sa testezi nuanta pe maxilar.
Pudra? Eu o ador pe cea de la Max Factor http://didiglamour.blogspot.ro/2011/12/r-pudra-creme-puff-maxfactor.html mult succes.
O sa ajungi cam la 100 lei pierduti pe la cumparaturi pe fdt si pudra dar se merita decat sa dai banii aiurea.

| FashionVictim93 explică (pentru anonim_4396):

Pai folosesc fondul de ten de la Avon deoarece se intinde foarte bine si cam pentru 2-3 ore este normal pe tenul meu apoi incepe incetul cu incetul sa imi luceasca fata...mersi pentru sfat si am sa incerc si ce mi'ai recomandat tu ..nu este vorba de bani ca tot la acelasi pret ajung si cu astea, dar doresc ceva bun pentru tenul meu care sa mi se potriveasca perfect (de fapt tenul meu este gras doar in zona "T "in rest este normal, nu folosesc inainte de fondul de ten creme etc). happy

| izabelalessia a răspuns:

Poti folosi un fond de ten pe baza de apa (cele pe baza de ulei ingrasa si mai tare tenul), cat despre pudra una translucida cu o pensula mare pentru pudra, pudra sa fie compatibila ca nuanta cu fondul de tenhappy

| sweetygirl92 a răspuns:

Pe piata exista multe felui de pudre de fata, dar foloseste una translucida aplicand-o cu un buretel special (poti gasi la sephora) pentru ca aplica egal fara sa lase urme dar fa cum crezi tu ca e bine... oricum, sper ca te-am ajutat