Nu-s fata dar ce spui tu imi da impresia ca rudele lui sunt niste barfitoare de ultima speta. Din alea care stau si analizeaza cum se imbraca, poarta si ce gest face fiecare om. Am intalnit cateva femei de genul (ca barbatii nu prea fac din astea, sunt mai rari) la un fost job. Ceva absolut oribil si le-am facut de rahat pentru aceste gesturi de fata cu intreaga firma (peste 100 de oameni) intr-o sedinta mare ca sa intre in pamant de rusine.
Cat timp nu esti murdara si te speli, este pur si simplu irelevant daca iti dai cu oja pe unghii sau nu. Adica pentru mine ca barbat cred ca ar trece 20 de ani de stat impreuna cu tine si nu as remarca acest aspect (daca ai tu oja pe unghii sau nu) deoarece este egal cu ZERO, nu-mi pasa. Alte lucruri sunt importante nu astea.
Eu unul nici nu ti-as fi zis ce au spus rudele mele. Le faceam de tot rahatul in prima secunda cand imi ziceau aceste lucruri iar tu n-ai fi aflat pentru ca nu vad rostul sa te fac sa te simti prost. Mie ce ti-a zis barbatul asta al tau sincer imi suna ca fiind un apropo.
Mulțumesc pentru pararea ta,bunica sa m-a făcut neîngrijită, și o prietenă de a lui care aia are unghii gene, acid în buze, și aia a recunoscut la un moment dat ca el m ar fi bârfit la ea și împreună cu ea, ca oricum aia se dădea prietenă cu mine, ea e măritată și are App 30 de ani, eu am 26, el mai mare. U un an ca mine,am fost cu el la un majorat acum un an în urmă,și mi am făcut unghiile,gene false nu am pus bandă,m-am machiat frumos,a găsit ca nu știu să dansez,ca nu știu să mă mișc,iar prietena asta lui cred ca i-a băgat în cap,sau ce m or fi bârfit ei pe mine,ca urma sa mergem in vara la un alt majorat,la o prietenă de a lui,și a zis ca nu mă ia,decât în cazul în care îmi pun gene și unghii,dar gene din alea fir cu fir,și a țipat în casă în săptămâna aceea înainte de majorat,nu merg ca mi e rușine cu tine,iar prietena aia râdea pe cameră ca era pe cameră cu noi,și a întrebat o,sora mea, nu vrei să mergi cu mine la majorat, a mai dat o și aia în privat ca el bârfește numai de rău de mine, legat de aspectul fizic, ca mai îmi apar coșuri pe față ca n am silicoane, acid în buze etc
E chestie strict personală, dacă vrei să faci asta și îți place o faci, dacă nu, nu.
Pai si tu de ce mai stai cu un asemenea specimen? Ca om nu il pot numi. Daca el are o parerea proasta legata de felul in care arati si felul in care te aranjezi, iti pierzi timpul si anii de tinerete langa un specimen nerecunoscator care nu te merita. Niciodata nu o sa ai parte de o casnicie armonioasa alaturi de un asemenea individ care te vorbeste de rau pe la toata lumea.
Dar crezi ca exista prietenie intre o femeie și un bărbat, care se cunosc de mulți ani?
E un subiect foarte sensibil si variabil. De cate ori este ridicata aceasta intrebare, apar discutii interminabile de pro si contra. Eu strict pe baza experientei mele si a altor cunoscuti din jurul meu, sunt de parere ca da DAR trebuie sa se gaseasca fix acei 2 oameni care se inteleg cat de cat ok fara sa fie atrasi s3xual (si nu numai) unul de celalalt si care sa nu se poata privi nici peste 10 ani de prietenie ca ceva mai mult decat simpli prieteni/amici.
Pentru ca stii ce se intampla in majoritatea cazurilor (90%)? Fie ca din singuratate, fie ca din prea multe relatii esuate, fie ca din plictiseala ori alt motiv, unul din cei 2 incepe sa dezvolte anumite sentimente pentru celalalt chiar daca nu ii spune. Si o poti vedea in gesturile mici care tradeaza aceste emotii, gelozia fiind primul si cel mai important aspect.
Eu unul am fost si in situatia de a dezvolta sentimente pentru amica mea, si in situatia in care amica (alta) a dezvoltat sentimente fata de mine. Vrei sa stii ce am facut in ambele situatii? Am hotarat ca este mai bine pentru amandoi sa incheiem orice fel de prietenie si discutie ca sa nu se ajunga la altele. Raul trebuie taiat de la radacina inca din stadii incipiente ca sa nu evolueze, valabil pentru orice in viata. Acum poate ma intrebi "ce ar fi fost atat de rau daca ai fi dat curs acelor emotii? de ce a trebuit sa tai legatura cu persoanele respective?" E poveste lunga si nu vreau sa fac aici roman dar iti pot spune alta data in privat daca esti asa curioasa.
Fa ce simti. Cei care te resping pentru cum arati sunt definitia superficialitatii si eu unul nu as da nici doi bani pe parerea lor. Sa traiasca in telefon si in social media ca doar acolo sunt lucrurile cum vor ei.
IonelIordachescu întreabă: