Am folosit si eu zynerit si pe moment iti trec dar cand renunti la el, iti apar mult mai multe, cel putin asa am patit eu.In schimb iti pot recomanda Epitelin, este o crema o gasesti la plafar si costa pana in 10 lei. Mie mi-au trecut cosurile cu aceasta crema. Bafta!
Cel mai bine ar fi să mergi la un medic dermatolog și să cumperi ceea ce-ți spune el că ar fi potrivit pentru tenul tău.
Dacă te iei după sfaturile noastre, este posibil să cumperi ceva care înrăutățește situația, și creează acnee sau chiar mai multe coșuri.
Baftă!
Foloseste produse de la Gerovital Plant (asta folosesc eu) sau de la Bioderma, Clean&Clear, Iwostin, Vichy, Clearasil, La Roche Posay, Avene sau alte chestii de genul asta sau Zynerit. De la Clinique sunt foarte bune, dar si foarte scumpe. Cel mai bine este sa mergi la un doctor dermatolog, pentru a-ti recomanda niste produse bune pentru tipul tau de ten.
Pudra de argila.Eu o folosesc si e foarte eficienta.Intr-o cutie sunt 20 plicuri~11 lei.
Stiu, zynerit este un produs eficient, dar scump.
Cel mai bine ar fi sa iei o reteta de la doctorul de familie pentru a obtine reducere.(Daca ai noroc cu acea reteta poti lua gratis produsul din farmacii).
Sper sa iti treaca cosurile!