| MyNameIsAndreea123 a întrebat:

Dau funda. Unde pot sa găsesc în bucurești un magazin dar nu on-line de unde sa îmi cumpăr niște chiloți tanga negri și un sutien sexy? Am 14 ani și dacă nu v-atii dat seama sunt fata.scuze categoria.

Răspuns Câştigător
| TanteMarianne a răspuns:

Pai la S-shop, doar ca alea cred ca sunt cam vulgare si cam curvesti (scuze pentru cuvant )
poti asa sa gasesti si la magazinul de pe colt sau la piata!
du-te la trimph sau la palmers... peste tot fetita draga...

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Jolidon, au acolo chiloti si sutiene, mergi si cumpără ti ce vrei, si le si probezi.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Mergi in mall la triumph, jolidon

| grab a răspuns:

Am vazut multe baraci de lenjerie intima si in magazinul victoria big grin incearca si acolo.

| grab a răspuns:

Sau ca sa fie si mai central incearca la Cocor, e pentru bogatani cica! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex-Shop

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' ce sa faci cu ele?

nu de alta, da' daca iti zic de unde sa le cumperi, macar sa stiu la ce-ti folosesc (curiozitatea, stii cum e...)

| e1xtz a răspuns:

Ce sa faci cu ele victoras?! ...iti place sa te imbraci in fetita de mic.
Nu te ascunde de noi ca nu te cunoastem si nici nu te judecam.
happy
Magazine sunt pe toate drumurile, si nu trebuie sa dai explicatii la doamnele de acolo, alegi si cumperi ce iti place, ei sunt interesati sa vanda, nu cine le poarta.

| MyNameIsAndreea123 explică (pentru e1xtz):

Draga domnule, ca sa știi și tu sa nu mori prost, numele Victor este preferatul meu la băieți și îl am pus doar așa, oricum dacă as fi băiat nu mas deghiza în femeie.M-am făcutiînțeleasă? Eu am nevoie de numele magazinelor, poate și o adresa

| e1xtz a răspuns (pentru MyNameIsAndreea123):

Draga d-ra, in primul rand poti sa iti modifici numele, si nu mai pui in dilema pe nimeni.
In al doilea rand se presupune ca esti clasa a VIII-a, si gramatica limbii romane ar trebui sa iti fie mai prietena decat chilotii tanga si sutienele sexy.
Trei, esti din Bucuresti, nu din sat... orice mall, magazin de haine ce iti iese in cale are stand de lenjerie intima, inclusiv ''exclusivitatile'' cautate de tine.

| ywar a răspuns (pentru e1xtz):

Adoooooor Raspunsul tau!

Răspuns utilizator avertizat
| 1DeadMemories a răspuns:

Draga Alexandra, o singura propunere iti pot face.Intreaba-ti mama la ce ti-ar folosi lucrurile dorite de tine si daca e de acord sa le achizitionezi. Scopul acestor lucruri este doar unul sexual, dupa parerea mea, iar tu n ai inca varsta potrivita.

| MyNameIsAndreea123 explică:

Problema mea este dacă au și pentru mărimea mea. Apoi, la magazinele de lenjerie nu te lasă să le probezi, înțeleg oarecum de ce

| mihai69 a răspuns (pentru MyNameIsAndreea123):

Ciudat, eu știam că se pot proba. Pentru chiloți există o bandă protectoare.

Alte raspunsuri?

Alte propuneri?

Am gasit o pereche o pereche foarte frumoasa la SevenSins si mi-a dat iubitul meu bani sa mi-o iau.

Am și eu iubit și când ne întâlnim vreau sa mă îmbrac cât mai sexy.