| AiiUnFooc a întrebat:

[dau funtitza]
Fetele:UGG-urile sunt la moda si peste 2-3 ani? UGG-urile sun calduroase? UGG-urile nu sunt prea grele de purtat?
Baietii:Ce parere aveti de UGG? La ce va gandtiti cand vedeti o fata care porata UGG?

Răspuns Câştigător
| ilinca47 a răspuns:

Am si eu niste ugg.uri le ador dar nu prea le-am purtat pentru ca mi se pare ca arata cam ciudat avand in vedere ca.s cam slaba, dar daca tie iti sta bine si ai cu ce sa le asortezi poarta-le, inca sunt la moda si chiar sunt dragutebatting eyelashes

5 răspunsuri:
| Kissmeagain a răspuns:

Pai...nu stiu de moda,dar sunt de parere ca le ador.
Daaaa,sunt foarte calduroase si usoare, si moiii si fine :]]]
Parerea mea, UGG-urile si ghetele Clujana sunt numai bune pentru anotimpul rece.Degeaba iti iei nu stiu ce fel de cizme de imitatie daca se strica foarte rapid. Pielea e mult mai buna...

| mucegai a răspuns:

Ugg este deja un clasic ce se gaseste in garderoba fiecarei fete, sunt calduroase dar nu impermeabile(intra apa in ele) si sunt foarte usoare

| thegirl1 a răspuns:

Nu avem de unde sa stim ce se va purta peste 2-3 ani happy da sunt calduroase si usoare, ff confortabile

| Muflă a răspuns:

Sincer nu sunt mare fană UGG-uri dar am totuşi o pereche... sunt ceva mai băieţoaică şi îmi plac doar pentru că-s butucănoase şi-s mai călduroase decât bocancii... în plus nu aluneci cu ele pentru că talpa lor acoperă o suprafaţă mai mare decât restul încălţărilor. Nu mi se par foarte greu de purtat da' mă mai trezesc uneori mergând puţin strâmb (mdea, am fake-uri -_-)

| glamqueen a răspuns:

Ugg-urile se potrivesc fetelor slabe (nu se vad bine daca ai picioarele groase)! Le poti purta cu colanti si un hanorac/bluza care sa -ti acopere fundul, dar sa nu fie mulata, cu rochite din voal/bumbac, cu skinny jeans si un tricou lejer etc! Nu ar trebui sa te intereseze parerea baietilor, sunt multi care poarta ugg-uri tocmai pentru ca sunt comode si calduroase (http://fashionandon.blogspot.com/......oud.html), cel mai important este sa te simti tu bine cand le porti!

Întrebări similare