Am si eu niste ugg.uri le ador dar nu prea le-am purtat pentru ca mi se pare ca arata cam ciudat avand in vedere ca.s cam slaba, dar daca tie iti sta bine si ai cu ce sa le asortezi poarta-le, inca sunt la moda si chiar sunt dragute
Pai...nu stiu de moda,dar sunt de parere ca le ador.
Daaaa,sunt foarte calduroase si usoare, si moiii si fine :]]]
Parerea mea, UGG-urile si ghetele Clujana sunt numai bune pentru anotimpul rece.Degeaba iti iei nu stiu ce fel de cizme de imitatie daca se strica foarte rapid. Pielea e mult mai buna...
Ugg este deja un clasic ce se gaseste in garderoba fiecarei fete, sunt calduroase dar nu impermeabile(intra apa in ele) si sunt foarte usoare
Nu avem de unde sa stim ce se va purta peste 2-3 ani da sunt calduroase si usoare, ff confortabile
Sincer nu sunt mare fană UGG-uri dar am totuşi o pereche... sunt ceva mai băieţoaică şi îmi plac doar pentru că-s butucănoase şi-s mai călduroase decât bocancii... în plus nu aluneci cu ele pentru că talpa lor acoperă o suprafaţă mai mare decât restul încălţărilor. Nu mi se par foarte greu de purtat da' mă mai trezesc uneori mergând puţin strâmb (mdea, am fake-uri -_-)
Ugg-urile se potrivesc fetelor slabe (nu se vad bine daca ai picioarele groase)! Le poti purta cu colanti si un hanorac/bluza care sa -ti acopere fundul, dar sa nu fie mulata, cu rochite din voal/bumbac, cu skinny jeans si un tricou lejer etc! Nu ar trebui sa te intereseze parerea baietilor, sunt multi care poarta ugg-uri tocmai pentru ca sunt comode si calduroase (http://fashionandon.blogspot.com/......oud.html), cel mai important este sa te simti tu bine cand le porti!
llllLiliallll întreabă:
MaryMaria333 întreabă: