| CiocolataCuAlune a întrebat:

De cateva saptamani am parul tot mai gras si nu stiu ce sa fac.Am intrebat niste prietene si ele au zis ca ar trebui sa imi filez parul sau sa il scurtez.Alte sfaturi aveti? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| veronica a răspuns:

Ai tenul gras in general si fata si gatul, asta nu e grav dar e o porb, asa ca te duci sa-ti cumperi un sampon pentru par gras de la market si pentru fata o crema pentru tenul gras.

3 răspunsuri:
| Coriine a răspuns:

Ehh,eu am parul gras de la varsta de 10 ani rolling eyes. Problema mea a fost ca trebuia sa ma duc la doctor, si pe atunci ma spalam la cap odata la o saptamana, si eram in ziua a2a asa ca mama m-a pus sa ma spal la cap, ca na`

| Coriine a răspuns:

Continuarelaughing, Asa trebuia sa ma duc la control asa ca m-am spalat la cap, si mia dereglat cursulhappy.Si nu mai am ce sa ii fachappy, am fost si la dermatolog.Insa la tine e altceva,du-te la drrmatologhappy, spalate cu sampoane cu plante, daca te tunzi nu rezolvi nimicoh go on.Asa am facut si euoh go on. PS:scuze ca am repetat, insa a apasat Enter din greseaalarolling on the floor.

| Amaliutss a răspuns:

Pai...cred ca ai shcimbat samponu'...alt ceva nu stiu! asa mi s'o intamplat si mie
schimbati'l poate nu o sa mai fie asa de gras!blushing