| •.•°..::paffy::..•.•° a întrebat:

De catva zile incoace ma dau cu placa de par in fiecare dimineata si a inceput sa mi se deterioreze parul si sa cada worried dar doar cateva fire ce protectie imi recomandati? happy Psss... funda

Răspuns Câştigător
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Buna prima oara iti dau niste sfaturi despre par

iarna firul de par este mai sensibil trebuie sa te speli cu apa calaie si pe par si pe corp
nu mai folosi placa ondulatorul sau ori ce,, instrument`` de aranjat parul
poarta caciuli large cu material fin nu purta din acelea care te strang la cap
acum dupa ce te speli la cap cu apa calaie faci un tratament facut si in casa 2 lingurie de miere cu 4 linguri de ulei de mazline si aesteci apoi il aplici pe lungul parului il lasi putin si te usuci apoi iti faci o coafura mai lejera o coada impletita usor [nu strans] si gata o sa ti se faca ca si nou

sper ca te-am ajutat

fundisa puppy dog eyes?

7 răspunsuri:
| Sapphire a răspuns:

Mai intai de toate tundeti varfurile si apoi foloseste o protectie termica. Eu folosesc Wella Flat Iron. Am dat pe el 56 ron pe net dar se gasesc doar in saloane.
De fapt, indicat ar fi sa lasi placa si sa te pui pe masti hidratante, ca de nu, parul o sa ramana uscat, o sa fie greu de aranjat, nu va avea luciu si o sa iti cada parul mai mult. happy

| 10011993 a răspuns:

Incearca ulei de la kaloss!:*

| Lexii a răspuns:

Degeaba folosesti protectie, placa tot o sa iti arda parul.
Incearca sa o mai raresti(1. 2 pe saptamana) altfel iti vei arde tot parul si va trebui sa te tunzi scurt pentru a se regenera.
Succes! pup:*

| Fillaide a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema.Primul pas a fost sa merg sa-mi tund varfurile, am renuntat la placa(dar nu definitiv), si am inceput sa-mi "rasfat" parul, adica sa fac masti.Si cind am inceput sa re-utilizez placa am folosit uleiuri speciale, ca sa nu-l arda atit de tare.La mine a mers, succes si tie!

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

In primul rand cosmetizeaza-ti parul, incepand prin taierea varfurilor, apoi cu un tratament de la ASLAN care este foarte bun (sunt vreo 3 produse in tratament), apoi renunta la placa. Placa de intins agreseaza parul foarte mult. Incearca s-o folosesti numai in ocazii soeciale, altfel vei ramane fara par.

| KriSt3n a răspuns:

Poi ia. ti spray pentru protectie att cand te indrepti cat si cand il usuci cu feonu'winking funda?

| Deeliaa a răspuns:

Iti dau un sfat si sper sa ti cont de el kiss
Am o colega care patea lafel.Si mereu folosea placahappy
Incearca sa o folosesti decat de 2 ori pe saptamana nu in fiecare zi pentru ca mereu vei pati asahappy
Eu inteleg ca iti place cum iti sta... dar gandeste-tewinking
Mai tarziu vei regreta
Foloseste-o mai rar si cumparati din farmacie o masca buna de parwinking