| Anonim_5618 a întrebat:

Buna TPU.
de ceva timp imi cade, cred ca mi se rupe firul de par(nu am "goluri" in cap, asa ca nu e din radacina) si vreau ceva. sampon bun.
Sau poate ar trebui sa ma tund? nu m am mai tuns de aprox 5-6 luni

dau funda.

Răspuns Câştigător
| Emeraude a răspuns:

Parul trebuie tuns constant, la cel putin 3 luni, altfel se spicuieste. In timp, firul de par se degradeaza considerabil si inevitabil, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge tot la foarfeca. Faza e ca daca astepti, va trebui sa tunzi mai mult. Daca o faci acum, iei doar varfurile cu probleme.
In ceea ce priveste caderea excesiva, consulta in primul rand medicul de familie sau un nutritionist, s-ar putea ca alimentatia necorespunzatoare (carentele) sa fie de vina!
Du-te la farmacie si cumpara ulei de ricin, pe care il amesteci cu ulei de masline extravirgin din comert, obtii astfel o masca pe care o aplici pe par o data pe saptamana, in cazul tau, avand in vedere ca ai parul degradat. Insista la varfuri si la radacina, unde este recomandat sa si masezi.
Succes, pa-pa!

6 răspunsuri:
| LoreNNa_7302 a răspuns:

Ar trebui sa mai tunzi din varfuri sau poate mai mult depinde cat vrei tu iar ca sampon recomand PANTENE PRO V, eu sunt multumita de el happy

| Someonelikeyou a răspuns:

Eu zic sa folosesti syoss pentru caderea parului...
mie una mi se pare bun samponul.

acum na.

depinde ce tip de par ai
thinking

| pitesti a răspuns:

E de la placahappy mi se intampla si mie happy

| Anonim_5618 explică:

Nu folosesc placa.
decat o data pe luna.
oricum, rar

deci nu e de la asta

| Nastia a răspuns:

Garnier fructis. e f bun

| JustMe a răspuns:

Ar trebui sa te tunzi, si mie mi s-a intamplat si dupa ce m-am tuns nu se mai despica.