Nu te sfatuiesc sa te tunzi atat de scurt, mai ales daca esti fata!
Apoi, fata rotunda si fara par, iti va arata un cap mare si rotund, iarasi inestetic.
Vad ca parerile baietilor sunt pentru par lung.
Personal, cred ca feminitatea si delicatetea unei fete, chiar stau in parul lung!
Am mai spus și o mai spun. Nu cred ca feminitatea, frumusețea și eleganță stau in par, aceste trăsături stau in noi, în comportamentul nostru și în modul nostru de a fi.
Dar oricum, iti multumesc pentru părere chiar aveam nevoie.
Frumusetea unei femei nu sta in par, insa acesta poate adauga un plus. Din punctul meu de vedere, tunsoarea periuta e potrivita unei persoane a carei forma faciala este considerata a fi perfecta, anume cea ovala. Avand fata rotunda, o tunsoare periuta va accentua acest lucru, eventual si falcutele(daca ai, bineinteles. si eu am:)) ). Daca tot vrei o schimbare si ai parul lung, eu zic sa te orientezi spre un bob, fie el asimetric sau lung.
Totusi, daca vrei ceva scurt, incearca o tunsoare gen Rihanna(nu stiu cum se numeste in termeni stilistici), adica asa: http://www.thisisyourconscience.com/......style.jpg. Il lasi scurt in spate, dar in partea din fata sa vina ceva mai lung. Fata de o tunsoare periuta pe tot capul, una de genul cred ca ar incadra mai bine fata
Eu cred ca ti-ar sta bine tunsa periuta.Te sustin 100%.
Ideea este sa nu regreti ca te-ai tuns dupa ce ai facut-o, atata tot.
Sunt sigura ca nu as regreta. Am cerut părerea mai multor persoane și mi-au spus ca este o tunsoare bărbătească. Dar eu cred ca mi-ar sta bine. Iti multumesc pentru susținere.
Te pup.
Daca simti nevoia sa faci o schimbare poti sa incerci diferite lungimi de par, mediu si scurt, pana sa te decizi sa optezi pentru "periuta ". Mi se pare o schimbare mult prea drastica. Eu apreciez parul scurt dar cel periuta total chiar nu este pe gustul meu. Poate ca nu sta feminitatea in lungimea parului, dar un par scurt care are o lungime de 5-6 cm si un breton acolo te aranjeaza diferit fata de un par tuns militareste. Parerea mea, zic si eu.
Si ia in calcul si gura lumii, bineinteles ca nu traim cu lumea dar daca te stii mai timida si n-ai suporta sa se holbeze toata lumea la tine nu ti-as recomanda. Pe de alta parte o tunsoare scurta, de regula, vine la pachet si cu o atitudine de badass si miserupism grav. Sunt avantaje si dezavantaje ca in orice.
Sincer, fetele sunt facute ca sa aiba parul lung, adica lumea asta a luat o razna? Baietii isi las plete, iar fetele se tund periuta? Lasa te cu parul lung, o sa regreti
Am parul foarte lung, acum. Si vreau o schimbare. Eleganta, frumusețea și feminitatea nu stau în par, stau în noi.
Dacă ție îți place nu ar trebui să te intereseze părerea altora. Înainte de a lua decizia definitivă gandește-te foarte bine să nu regreți apoi. Mult noroc.
Personal cred ca tunsoarea periuta e absolut oribila pentru o fata. Exista extrem de putine fete carora le sta bine tunse scurt (nu periuta). Feminitatea sta putin si in par si in felul in care ne imbracam, pentru ca, sa fim realisti, nu e nimic feminin in tunsoarea periuta (mai degraba ma duce cu gandul la detinuti). Dar daca tu vrei neaparat, fa-o! Sper sa nu regreti(se intampla aproape in toate cazurile)
Mulțumesc. Dar imi este greu sa imi conving părinții sa ma lase...
Pai daca te tunzi dupa nu prea mai au ce sa-ti faca
Tatăl meu este o persoana foarte dura, s-ar supara foarte rau pe mine și nu vreau. Vreau ca totul sa fie bine.
Pai daca tatal tau nu vrea sa te tunzi si tu vrei neaparat atunci sincer cred ca caterinca e inevitabila. Spune-i ca ai facut paduchi si trebuie sa te tunzi neaparat Nu prea vad alta cale metoda prin care te-ai putea face periuta fara sa te iei in gura cu tatal tau.
Ar fi o idee
Buna! Ai ceva probleme? Esti suparata? Ti se spune cumva ca nu esti frumoasa sau altceva?
Nu lua decizii cand esti suparata sau nu esti cu mintea limpede. Parintii tai nu te lasa pentru binele tau... Unde o sa mai e feminitatea din tine daca o sa fii tunsa ca un baiat? Dupa ce o sa te tunzi majoritatea o sa rada de tine si o sa is bata joc de tine. nu e ceva normal pentru o fata sa fie tunsa periuta, mai ales tanara... Parul creste foarte greu, stii bine. in doi ani abia daca o sa iti treaca de umeri.
Daca te simti in stare sa induri vorbele lumii si regretele, tunde-te.
Nu sunt suparata. Si nimeni nu imi spune ca sunt urata. Cunoștințele mele mi-au spus ca nu merita sa ma tund și sa stric asemenea frumusețe de par.
Dar simt nevoia de o schimbare.