Bună.
Personal nu dau doi bani pe acest șampon, trebuie să-l schimbi.
Pa, pa.
Dacă faci mătreaţă şi te mănâncă scalpul de la el, e clar că nu-ţi prieşte! Oricum, Head&Shoulders e plin de chimicale. Încearcă un şampon mai blând.
E cel mai prost sampon posibil, mai ales cel anti matreata, foloseste samponul de urzica
Head and Shoulders nu are cum sa fie daunator nici unui tip de par.
Incearca Head and Shoulders Apple.
P.s: Nu e bine sa schimbi des samponul.
O zi frumoasa.
Depinde de fiecare scalp in parte. exista cate un sampon potrivit pentru oricine. dar prima oara cand incepi sa-l folosesti dureaza pana se acomodeaza scalpul cu el.
ca sa raspuns si cuiva mai sus : nu! un sampon nu e bun si gata! la o anumita perioada de timp trebuie schimbat pentru ca scalpul se obisnuieste cu el si nu mai are nici un efect (sau produce efecte negative).
Ca ai schimbat samponul Nu mai schimba.Unu si gata.Acuma trebuie sa te speli cam zilnic sa iti treaca.
Sa sti ca eu folosesc samponul asta, este normal acum sa faci matreata fiindca l-ai schimbat.Continua sa-l folosesti, eu nu fac matreata de la el, acum ma gandesc ca depinde si de scalp, dar sa stii ca e un produs bun
Buna, iti recomand sa folosesti samponul asta https://www.beautyoneshop.ro/......1961.html. Si eu am avut probleme cu matreata si am scapat datorita samponului acesta.
Depinde de fiecare persoana si de scalpul care difera la fiecare persoana in parte. Eu de exemplu nu ma pot spala cu "wash and go" imi face matreata imediat pe de alta parte "Nivea " imi da volum si nu imi lasa deloc matreata. Depinde de pielea capului...Reclama este doar sa atraga cilentii nu inseamna ca este si adevarat.
In reclame trebuie sa spuna ca e bun la ceva daca nu nu il cumpara nimeni. nu te lua dupa reclame.
Poate o fi bun pentru. alti oamieni. Eu nu ma spal cu Head and Shoulder si nu stiu daca e sau nu. Ar trebuie sa revi la vechiul tau sampon. ( nu toti oameni, parul lor, suporta acest sampon ). Ca sa scapi de matreata ia-ti un sampon pentru matreata, o perie... eu nu prea stiu, nu am avut matreata.
Georgian1992 întreabă: