Dacă ridurile fac parte din categoria acelora care au gropițe în obraji, atunci nu te mai chinui să le scoți.
Mai important decât orice este zâmbetul, care nu ar trebui să dispară din cauza ridurilor. Ci ridurile vor dispărea la apariția zâmbetului. (◠‿・)—☆ (•‿•)
Din pacate n.am gropite as fi vrut eu sunt doar niste linii urate care ma îmbătrânesc
Tu să ai un stil de viață sănătos; de acele linii care nu îți plac, lasă să se ocupe zâmbetul.
Incerc sa am un stil de viata cat pot eu de sanatos dar gandul ca la 20 de ani o sa arat ca la 40 ma enervează rau de tot...
Nu ne-am născut, nu trăim și nici nu murim ca niște fotomodele.
Așadar, bucură-te de tot ce ai frumos în viața ta.
E imposibil sa ai riduri la 14 ani. IMPOSIBIL. Ridurile apar odată cu vârsta înaintată iar tu nici măcar în adolescenta nu ai întrat.
Eu am 28 si nu mai am riduri, ba chiar imi spune lumea ca arat de 20, iar voi va dati cu toate cacaturile de creme de la 14 ani, succes cu bolile de piele oferite de atatea cosmetice :*
Mie duacul mi l.a recomandat doctorul pentru acnee... cand nu imi dadeam cu nimic fata mea arata mai rau decat acum la capitolul cosuri... inseamna ca tu faci parte din categoria celor norocosi
Acneea da, este o afectiune epidermica si trebuie tratata dupa indicatia medicului. Dar ce zici tu acolo de riduri e aiurea. Fiecare om are anumite trasaturi genetice, poate-l mostenesti de la cineva din familie.
Ridurile sunt încrețituri ale pielii, apărute în urma îmbătrânirii.
Am uitat sa menționez, de vreo 2 luni folosesc crema cu protecție solara 50 spf pe fata la fiecare iesire din casa