Nu stiu, eu zic ca cel mai probabil pentru acea varsta ar fi mai bune unele creme. Cu privire la fondul de ten, chiar nu ma pricep cat de bun e
Eu cred ca de la 16, 17 ani.
Da, poti folosi fond de ten sau corector pentru anumite cosuri dar in rest nu face decat sa incarce fata si chiar sa creeze anumite probleme.
La 12, 13 ani exista numeroase schimbari hormonale pe care le putem vedea si prin aparitia cosurilor. In adolescenta excesul de sebum si acneea sunt doua dintre consecintele acestor schimbari hormonale. Folosind crema, fond de ten, pudra etc, nu faci decat sa iti incarci tenul cu substante chimice si in fine, in general cu substante care iti pot inchega porii, ceea ce va duce la aparitia si mai multor cosuri. Asta este pentru tenurile acneeice.
Pentru fetele cu ten prea uscat, fondul de ten si cremele pot cauza si mai mult uscarea tenului.
In ambele cazuri una dintre consecintele folosirii premature a fondului de ten este imbatranirea prematura a pielii.
Ca sa nu mai zic ca la 12, 13 ani nu stii ce tip de crema sau fond de ten este potrivit tenului tau. Iar din cauza schimbarilor hormonale care fac tenul sa o ia razna este si mai greu de prezis ce anume este potrivit pentru tine la varsta respectiva.
Fiecare crema sau produs este potrivit pentru unei anumite varste. Asa cum este absolut inutil sa folosesti crema antilift la 17 ani. Nu vei face decat sa cresti, din nou, riscul de imbatranire a tenului.
Ce poate sa faca este sa foloseasca ocazional un BB Cream si fond de ten, dar local, pe zonele problematice.
Iti multumesc mult pentru raspuns, chiar m-a ajutat. Tare as vrea sa pot da inca o funda dar din pacate nu e posibil. Merci mult.
Nu-i nimic, ma bucur ca te-am putut ajuta.
Heyy! Nu stiu cum sta treaba cu fondul de ten dar totusi cred ca cel mai probabil ar fi mai bine sa nu-l foloseasca pentru ca ai spus ca are 12-13 ani (are pielea destul de sensibila), in plus la ce-i trebuie ei "machiaj" la o asemenea varsta? Inteleg faptul ca fetele in general se machiaza ca sa arate mai bine, insa la 12-13 ani nu ar trebui sa-i stea gandul la asa ceva.
Foarte de acord cu tine dar totusi ma intrebam: oare exista ceva pentru ele, care sa nu afecteze pielea atat de tare?
Nu stiu, eu zic ca cel mai probabil pentru acea varsta ar fi mai bune unele creme. Cu privire la fondul de ten, chiar nu ma pricep cat de bun e
Poti folosi de la ce varsa vrei! Asta depind de tenul fiecaruia dar daca nu este nevoie nu folosi! Nu este recomandat sa folosesti o sa deterioreze in timp daca este folosit zilnic! Cel mai bine este sa folosesti o pudra! Eu cel putin pudra folosesc, am 13 ani si mi se pare mult mai ok ca fondul de ten.Colegele mele mai folosesc si crema corectoare de la avon dar parerea mea este ca mult mai ok este pudra! Asta depinde de preferintele fiecaruia!
Eu foloseam putin la 13 ani. Incercam sa-mi acopar o cicatrice mica... ma rog. Orice e de la Loreal si la un pret rezonabil e destul de bun. Uite un sfat: Niciodata nu lua ce gasesti mult mai ieftin decat celalalte. La orice. Nu-i bun. Crede-ma...
Depinde de tenul fiecaruia:
Eu la varsta mea de 13 ani folosesc un anumit fond de ten
Da ar putea folosi! :O
Buna! Consider ca la aceasta varsta nu este de folos un fond de ten deoarece pielea este foarte fina si nu merita incarcat cu multe produse dar o fata de aceasta varsta poate folosi un corector sau un Bb cream care este tot un fel de fond de ten dar sa zic asa ca e mult mai bun decat fondul de ten. Sper ca ti.am fost de folos.Te pup!