Buna, Roxy!
Si eu am avut la mana dreapta timp de 2 saptamani, asta pentru ca prima data l-am lasat in pace, apoi l-am dat de 2 ori cu putin otet (de mere daca ai) amestecat cu faina. Se face o pasta grosutza care se aplica pe neg de cateva ori. Lasi sa se usuce un timp si aplici iar. Ai sa vezi cum dispare negul. Crede-ma ca am testat-o pe pielea mea. Nu exista ceva mai bun ca asta. Cineva caruia i-am spus de metoda asta a scapat de operatie. Mi-a ramas pielea neteda de parca nu am avut nici un neg vreodata acolo. Sper sa functioneze si la tine.Ei bine, mi-a mai aparut unul dupa acesta tot pe mana stanga si l-am dat tot cu aceasta pasta doar ca de data aceea nu a prea functionat dar m-am dat cu crema Aporil si am auzit si de Condylin. Sa-mi spui cum a evoluat. Sanatate!
Sfatul meu :
1.mergi la medic
2.cauta pe net ives rocher
3. exista o crema speciala pentru negi (dar e homeopata)
Buna :* stiu cum e deoarece si eu am avut dar nu neg... ceva de genu planta cu care m`am dat se numeste rostopasca si se gaseste la tara.Dar cel mai bine ar fi sa te duci la medic el iti poate spune ce ai patit si de ce il ai poate fi un microb in sange si nu este bine.:*
DaciaRomania întreabă: