Nici eu nu pot sa le scot...ca doare ca dr*cu, Hai sa iti spun ce fac eu: folosesc un exfoliant. Nu e scump, eu folosesc de la avon si costa 9 lei si miroase superr, dar in caz ca nu vrei sa iti cumperi foloseste putin zat de la cafea amestecat cu ulei de masline, dati pe piele in special unde ai minunile alea si apoi sterge-te si da cu o lotiune sau ceva crema...mie in cateva zzile imi dispar daca tot repet procesul.
Sărut mîna! După epilat te poti da cu o cremă hidratantă pe picioare, vvezi că au la oriflame crema milk and honney.
Hey.
Si eu ma confrunt cu aceiasi problema de ani de zile,doar ca la mine vara dispar.
Am fost la medic si mi-a dat o crema,si tot nu mi-au trecut.
Sfatul meu este ca ai putea incerca,cand faci dus, sa iti "freci" picioarele cu un burete aspru pentru a se rupe, apoi sa folosesti o lotiune de corp care hidrateaza pielea(eu folosesc NIVEA), la mine functioneaza asa...
Iti urez multa bafta, si apropo, nu trebuie sa fii complexata din cauza lor.
:*:*
Sunt de la epilat si eu am si dupa epilat imi dau cu crema de galbenele si imi trec :*
Am si eu e de la frig vara nu prea mai am eu ma dau cu crema de corp de la Garnier cu mango si nu se mai vede asa de tare si este moale pielea si fina eu sunt multumita.Succes!
Cred ca ai fire de par crescute sub piele.Am si eu.E de la epilat.Cauta pe net si documenteaza-te.Si eu incerc sa scap de ele, dar am auzit ca nu poti scapa definitiv doar daca iti faci epilare permanenta si...e destul de costisitoare.
Altii recomanda sa apuci cu penseta bubitele pana cand firul de par iese la suprafata si apoi sa-l smulgi cu penseta.Nu-ti recomand.Te poti alege cu o foarte frumoasa infectie.
Cred ca ai fire de par crescute sub piele.Am si eu.E de la epilat.Cauta pe net si documenteaza-te.Si eu incerc sa scap de ele, dar am auzit ca nu poti scapa definitiv doar daca iti faci epilare permanenta si...e destul de costisitoare.
Altii recomanda sa aouci cu penseta bucitele pana cand firul de par iese la suprafata si apoi sa-l smulgi cu penseta.Nu-ti recomand.Te poti alege cu o foarte frumoasa infectie.