Pe langa slabit cred ca s-a ales si cu niste probleme la stomac, eventual cu o anemie sau vitaminoze, deci pentru sanatatea ta nu fac ce a facut ea.
Mananc sanatos si putin, dar de mai multe ori pe zi. Eu zic sa iti faci o dieta personalizata, adica si eu tot tineam regimuri si m-am ales cu gastrita si anemie feripriva, dar de slabit nu prea. Intr-un final am slabit 10 kg dar asa in timp, de exemplu eu mananc patiserie de cativa ani, fast food mananc 1-2 de ori pe luna (bine daca chiar mi pofta mananc) dar beau cola desi nu e ok pentru ca-mi place mult, incerc sa nu mananc des dulciuri, sa nu mananc cantitati mari, de obicei mananc felu I si felul II la mese diferite. Incearca sa alegi si tu ce ti s potriveste.
In mare renunta la grasimi, prajeli, patiserie, fas food, dulciuri, sosuri, mananca legume, fructe, carne slabe de exemplu peste si pui, mananca lactate slabe, ia cina cu 3-4 ore inainte sa te culci, nu bea sucuri acidulate. Cam atat, si nu uita de sport si apopri la 1, 71 si 54kg nu esti grasa deloc
Incearca metoda sfintei furculite care cel putin pe mine a dat rezultate:
http://www.realitatea.net/......57082.html
Hmmm ok
Iti recomand pentru inceput toate tipurile de seminte care exista, dupa fructe cu putine zaharuri; piept de pui, curcan si peste la gratar, cuptor sau fiert si in final toate tipurile de branzeturi proaspete. Toate in portii normale. Sper ca te-am ajutat ^_^
Este foarte bine la inaltimea ta cate kg ai vrei sa ajungi piele si os? Dar ma rog, am tinut o dieta :pur si simplu renunti la dulciuri, sucuri, grasimi! Si mananci multe fructe si legume(salate) si faci sport.