| Imstrong a întrebat:

Deci eu am 11 ani dar nu cred ca vreti sa vedeti ce sprancene am sad Deci sunt foarte,foarte mari si urate si mama nu ma lasa sa ma pensez,spune ca sa mai cresc putin...Dar le am preaaa marii cum sa o conving? Cea mai buna idee primeste funda
Nu o luati la misto va rog Help me.
Nu vreau raspunsuri gen "ascult-o pe mama ta, esti prea mica etc". Funda kiss

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi, cheamă la calculator pe mama tasă vadă ce zic toţilaughingAdică este ceva normal să te pensezi dacă eşti fată si ai sprăncenele mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Strangi 15 lei, dai fuga la un salon, ii spui sa te penseze natural si ii arati lui mami ce bine iti sta. happy

| Simona9990 a răspuns:

In primul rand da-i exemple de fete care arata bine si se penseaza la varsta ta. daca asta nu merge te poti ruga de ea pana se plictiseste sa te mai auda laughing. daca nici asta nu merge atunci spune-i ca vei fece (exemplu) curetenie in toata casa sau ceva gen si vezi daca are efect. daca nici asta nu merge strange-ti niste bani du-te la un salon de cosmetica, penseazata apoi arata-i cat de bine arata si nu va mai avea ce face... oricum te-ai pensat deci nu mai are ce sa iti faca. funda? :* happy

| Melania_Emma_1996 a răspuns:

Dovedeste-i ca deja esti mare, si ca toate fetele se penseaza.zii ca e ceva normal, si ca nu vrei sa arati ca o gorila laughing)