Miree, Eu zic sa te vopsesti tot capul cu vopsea LonColor
Din cate am auzit Nuantatoarele strica parul :*
Miree, Te rog fundita :*
Depinde cat vrei sa fii roscata...ti-o spun pentru ca stiu ce vorbesc. Roscatul iasa foarte gre din par, vad pe pielea mea. Eu una sunt satena natural, si m-am vopsit cu un roscat "Capsuna mieroasa" de la Garnier. E o vopsea semipermanenta (tine 24 de spalari). Si totusi se pare ca tine mai mult de atat. Roscatul e aproape imposibil de scos din par fara decolorare . Ti-as recomanda nuanta asta. E foarte frumoasa. Are reflexii puternice la lumina, iar la intuneric e mai inchisa. O vopsea pe care am auzit ca toata lumea o lauda e Wella Rosu vulcanic (dar e mai scumpa). Eu acum mi-am luat Palette R15. Pare super culoarea...o sa ma vopsesc initial un blond argintiu, pentru a deshcide putin culoarea actuala ca sa fie mai aproapiata de cea de pe pachet. Spor, si sper sa ai rezulatul pe care ti-l doresti!
Sfatul meu este sa te vopsesti cu vopsea permanenta. Este destul de frumos un par roscat.
Sfatul meu este sa te vobsesti cu vobsea permanenta deoarece nuantatorul distruge parul, asa dai 25-30 lei pe o cutie de vobsea si tine peste 3 luni, doar sa nu stau prea mult sau prea putin cu ea in par ca s-ar putea sa iti iasa alta culoare decat cea dorita.
Asa e, se potriveste, da dupa aia ce faci? iar te vopsesti? nu ma pricep eu la vopsit, dar daca te tot vopsesti des, o sa ai probleme.eu zic sa ramai cu culoarea pe care o ai sau daca nu iti place, fa una permanenta si lasa parul ala in pace
Eu iti recomand vopselurile permanente. Ca marca cred ca Palette este mai bun. Apropo ai facut o alegere buna cu nuanta roscata. Si eu vreau sa ma fac roscata. Sper ca te-am ajutat! ^_^