Intr-un timp eu ma spalam cu malai pe fata. Iti dai mai intai cu sapun si apoi freci fata cu malai. Functiona, cat de cat.
Sapunul de sulf impiedica aparitia loc, dar ca sa scapi de ele fa-ti o masca cu doua linguri de malai si 2 de otet.E foarte buna.
Buna!
Vezi siteul acesta, poate iti este de folos cat de cat macar:
Http://www.ecumsa.ro/ingrijire-personala/cum-sa-elimin-punctele-negre
Te pup!
Sunt niste bendite la DM sau magazine de genu care ti le lipesti pe nas, le umezesti, le lasi 5-10 minute si le dai jos! Acelea iti scot punctele negre! Nu mai stiu exact la ce pret erau, dar erau cam 3-4 bucati intr-o cutie! http://2.bp.blogspot.com/......G_4709.JPG asa arata! Fundita?
Ai putea sa iti cumperi de la farmacie plasturi pentru puncte negre. Sau. daca vrei doar sa astupi punctele negre poti cumpara baton corector, fond de ten sau creme BB ( cel mai bine iti recomand crema BB. acopera foarte bine si hidrateaza pielea )
Fundda?
Cred că sunt coșuri negre. Știu o soluție.
Am văzut intr-un catalog oriflame, o chestie pentru acoperire. Arată ca un fel de ruj si este de culoarea pielii. Iti astupă punctele negre si alte chestii. Era vreo 10 lei. Mi l-am făcut si nu a ajuns a zis că a uitat să il pună pe listă ( ). Altceva nu stiu. Incearca sa iti comanzi un de ăsta de care ti-am zis. Baftăă! :*
ejwihss întreabă: