| Crisa_7503 a întrebat:

Bună TPU :*. Decii, vreau să ştiu şi eu unde pot găsi creme sau spray sau orice pentru. a. mi proteja părul când mă fac cu placa pentru că mă fac o dată pe săptămână şi vreau să. l protejez. Şi să. mi spuneţi şi unde găsesc şi ceva preţuri... şi să nu depăşească 20-30 de lei big grin.Mulţumesc. Fundiţăăăbatting eyelashes. Şi în legătură cu masca din ou.Se îndreptă puţin părul puppy dog eyes? Şi cum se prepară. Mulţumesc încă o dată.*.

9 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

La Lady's este un produc, spray cu protectie termica parca:d si costa 25 lei, cauta un reprezentant din orasul tau :d

| aniriiiiii a răspuns:

Incearca sa folosesti spray`ul de par syosswinking

| Ariannna a răspuns:

Şi eu folosesc tot Spray-ul de la Syoss pentru protecţie termică.
De mască nu ştiu.nu am încercat :*

| ζøvع a răspuns:

De la avon sau orfmame

| Deea26 a răspuns:

Buna. eu folosesc sprayul anti rupere de la avon si serul pentru varfuri deteriorate.acum nu mi s -a mai ars parul ca inainte sa folosesc aceste produse. uite si un site http://avondeea.wordpress.com/.

| Marya_7001 a răspuns:

Eu folosesc spray de la Syoss si sunt multumita. Nu cred ca am dat mai mult de 20 de lei pe el. happy

| hehehe a răspuns:

De la Gliss. e si sampon si spray big grin Pentru regenerarea firului de par. eu le folosesc si sunt bune big grin

| ppisikutzza a răspuns:

Incearca in marketuri si preturi nu prea stiu pe unde sa gasesti doar daca intrebi la market si nu stiu cred ca ai putea sa folosesti tratament de par numit Kalos sa stii ca merge