| MiliardaraDeViseee a întrebat:

Doresc sa ma fac reprezentant Oriflame, dar oare ma pot inregistra pe numele tatalui?
Daca da, vreau sa-mi spune-ti cum si ce trebuie sa depun la posta ca sa devin reprezentant.

cateva intrebari:
1.cand faci o comanda oriflame, tu ca reprezentant primesti reducere in functie de cat de mare este comanda, nu?
2. Daca nu dai nicio comanta intr-o luna, se intampla ceva? te desfinteaza? primesti penalizare?
3. Comanda o platesc la posta sau la banca?
4. primesti cadouri lunar?

6 răspunsuri:
| AdelaSchiman a răspuns:

Buna! In primul rand as vrea sa stiu de ce doresti sa te inregistrezi pe numele tatalui? Nu ai peste 16 ani? Mai apoi de ce vrei sa mergi la posta cand te poti inscrie direct? Te pot ajuta eu happy
Raspunsuri la intrebari:
1. Da reducerile se fac astfel:
-intre 70 ron si 299 se aplica o reducere de 23% asta insemnand intre 16, 1- 68, 77ron
-intre 300 si 599 ron se aplica reducerea de 30%(90-179 ron)
-peste 600; reducere de 40% asta insemnand o reducere de peste 240 ron
2. Factura se poate plati: retele de Pay point, banca (ING sau Banc Post), CEC, Posta Romana, prin curier(daca se alege primirea comenzii prin curierat rapis) sau prin card(on-line sau la sediile Oriflame)
3. Cadourile se premiesc in primul rand prin programul de bun venit pentru noii inscrisi iar mai apoi apar campaniile pentru sponsori. In primele 3 campanii ai sansa sa primesti la fiecare campanie cate un cadou, dupa aceea aproape lunar. Depinde de campaniile de sponsori.
Inca o data, daca vrei sa te inscrii te pot inscrie eu, bineinteles daca vrei sa ma ai ca sponsor. Succes!

| bogdy9494 a răspuns:

Da te poti inregistra pe numele tatalui tau binenteles.Tu nu trebuie sa depui nimic iti trimit eu prima data catalog si contractul tu trebuie sa-mi zici datele tatalui tau sa-ti fac inscrirea online.Raspunsurile la intrebari sunt:1)da primesti ai discount de la 23-40% exemplu la comanda de 300 lei discountul e de 90 lei care sunt ai tai plus reducere la produse.
2)s-a intamplat sa n-am nici eu comanda 3 luni dar nu-i nimic la oriflame doar dupa un de inactivitate de scot din sistem.
3)Comanda se plateste la sucursalele BancPost deci la banca.
4)Cadouri se primesc primele 3 campanii daca ai comanda minima de 250 lei dar nu esti obigata sa faci doar daca vrei cadourile.
Daca vrei sa vi in echipa mea uite nr meu 0756554230 sau id meu bogdy_strongboy94 si vb mai multe acolo

| MiliardaraDeViseee explică (pentru bogdy9494):

La posta nu pot plati comanda?

| Maria_Ana_2001 a răspuns (pentru MiliardaraDeViseee):

Ba DA.

| AlexaPitika a răspuns:

Hey, si eu sunt inscrisa pe buletinul tatalui meu deci nu este absolut nici o problema. Da, primesti discount-uri incepand de la 23% pana la 40% ( intre 70 si 299.99 ai 23%, intre 300 si 599.99 ai 30% reducere iar peste 600 de lei ai 40% reducere), daca nu ai comanda nu este absolut nici o problema, doar in cazut in care nu dai un an de zile esti scoasa din sistem. Comanda poti sa o platesti atat la banca cat si la posta in termen de 18 zile de la primirea comenzii, aceasta putand fi ridicata de la sediile noastre sau poate veni acasa. Cadouri primesti in programul de bun venit primele 3 campanii dupa ce te inscrii iar dupa urmeaza campania de loialitate mai exact daca dai comanda de 350 de lei 3 campanii consecutiv castigi tot asa premii spre exemplu in campania de loialitate curenta premiul este un aparat de facut floricele. Daca vrei sa stii mai multe ma poti contacta pe adresa de mail alexa. pitika12@yahoo.com sau pe facebook daca iti e mai usor. Sper sa faci parte din echipa mea si iti promit ca nu vei regreta. happy

| Alexandra_Lisandra_Tudor_1997 a răspuns:

1. Da primesti reducere in functie de suma stransa ( pret de catalog ):
70lei-299.99lei=23%REDUCERE
300lei-599.99lei=30%EDUCERE
>600.000lei=40%REDUCERE

2. Daca nu dai comanda, in timp ce trebuie sa faci cei 3 pasi, nu o sa mai fii reprezentant, iar daca esti la a4a comanda sau a5a nu conteaza ca nu o dai.

3. Factura se plateste la PayPoint.

4. Nu, nu primesti lunar cadouri!

Da poti sa te inscri pe numele tatalui, dar si pe al tau daca ai 16ani.