Si mie mi s-au scos polipii si amigdalele cam acum 8 ani.din cauza ca nu puteai respira pentru ca nu te lasau polipii iti deschideai gura ca sa respiri, iar acum, din obisnuinta inca o mai faci.nu e grav. dupa opertie doctoru lea si spus parintilor mei sa facem exercitii de respirat p nas ca sa ma obisnuiesc si sa-mi atraga atentia de cate ore ma vad ca respir p gura.ai putea incerca si tu sa respiri pe nas si sati aminteasca cineva care petrece cel mai mult timp cu tine sa faci acest lucru.in timp te vei obisnui. sper ca te-am ajutat
Nu stiu daca e din cauza operatiei sau nu [ de fapt nici nu ai de unde sa stii ] dar ideea e ca nu poti respira bine si de aia dormi asa. Te-ar ajuta daca in fiecare seara, inainte de culcare ti-ai pune picaturi in nas, sa fie complet curat si sa poti respira usor. Asa, cel mai probabil nu vei mai simti nevoia sa respiri pe gura.
Du-te la un control... Polipii se pot regenera. Sau se poate sa ai deviatie de sept.
Buna eu cred ca ti s-a format un obicei inceara sa vorebesti cu un doctor cu un psiholog ceva incearca Bafta:X
Va trebui sa consulti un medic O.R.L. Probabil m.ai sunt vegetatii (polipii)...:d
mihaella00elena întreabă:
kalakkas întreabă: