| Ode34 a întrebat:

Duminica merg la o nunta,sunt una din domnisoarele de onoare din partea mirelui. Mai exact,trebuie sa-l duc de brat pe mire,cu inca o domnisoara,pana se intalneste cu mireasa,asta fiind traditia pe la MM.
Eu am o rochie rosie,ea una crem.
Eu vreau sa-mi fac parul coc,ea vrea bucle.
Eu am 1, 65 fara tocuri,ea are 1, 52 si-si ia tocuri de vreo 12 cm, dar si eu vreau sa-mi iau tocuri de vreo 7-8. Ar arata ciudat? laughing happy
Vi se pare o combinatie nu tocmai ok,mai ales ca noi suntem in centrul atentiei,dupa mire bineinteles,pana cand o sa se intalneasca mireasa si o sa mearga la starea civila /biserica?
Vreau pareri, ofer si funda happy!

4 răspunsuri:
| ciribist a răspuns:

Nu mi se pare ciudat.winking

| ignore a răspuns:

Nu are nimic.fiecare sunteti diferite.la inaltime nu are nimeni ce sa comenteze iar la haine daca mireasa nu a vrut ca toate domnisoarle sa aiba aceiasi culoare la rochie nu e treaba ta.Iar la par ar fi iarasi culmea sa il aveti l fel.e foarte bine asa numai te preocupa de ea si ocupate de tine sa arati cat mai bine.

| Annaa05 a răspuns:

Nu are nimic.Trebuie sa te simti bine asa cum esti.Nu trebuie sa faci ce fac alte persoane.Sa te distrezi!

| Xoxo77 a răspuns:

Daca nu e o nunta ca in America, cu repetitii etc., nu ai de ce sa iti faci griji. Nu prea intereseaza pe nimeni cum arata insotitoarele mirelui.