La fata ovala nu te avantajeaza prea tare bretonul drept. poti face un breton pe toata frunteainsa asimetric, sunt convinsa ca ar avea mai mult succes. pupici >
Cică erai emo în poză. Se vede de la un km că e luată după google.
Draga mea, tu nu știi ce înseamnă "emo". În primul rând, stilul se numește "Scene".
Cât despre breton... Dacă ai frunte lată fă-ți-l drept.
Buna :X Cred ca nu ti-ar sta bine iti statea bine cu breton introparte :* Acum nu stiu parerea mea :*
Mai de ce nu iei tu doar jumatate din intrebare:
"m-am tuns in scari.Problema este ca nu stiu ce tip de breton sa imi fac.M-am cam plictisit de cel pe o parte si as vrea sa mi-l fac drept.Credeti ca mi-ar sta bine avand in vedere ca am o fata ovala si o frunte foarte lata?"
...Decat sa indrugi minciuna aia cu emo
Da ti-ar sta bine cu bretonul drept, dar se ingrijeste mai greu. totusi incearca
Tot pe o parte... drept e cam de femei in varsta mie asa mi se pare. si ti-ar sta bine sa fie asa legat cu o clema pe spate adica mai asa cu mai mult volum
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu pot decat sa-ti zic urmatoarele lucruri : 1. Nu mai mintii in legatura cu aspectul tau, evidentiaza-l si afla de la altii ce ai de corectat, in loc sa stai ascunsa in spatele unei poze de pe net.
2. Incearca varianta sincera, care ti-a recomandat-o si @FanulLuiChowder.
3. Mincinosii stii ce sunt? Niste cionturi.
Mda.m-ati prins! Imi pare rau ca v-am mintit dar sincera sa fiu ma consider prea urata ca sa "imi public fata" ca sa zic asa.Eu nu am nici-o poza cu mine din purul si simplul fapt ca ma urasc.Multumesc mult de tot pentru sfaturi si.o sa imi schimb poza de la avatar