E normal sa fie apa neagra pentru ca celulele din apa elimina asa zisul " - albastrui". Dar daca s-a dus din culoare de pe par nu ai asteptat destul inainte sa te speli pe cap....NU ai ce face asta e. Daca ti-l vopsesti iarasi iti arzi firele de par acestea avand dupa aceea o textura aspra.
Funda?
Buna La primele spalari o sa-ti mai fie apa neagra, sau de la vopsea, sau nu ai clatit bine dupa vopsire Insa dupa a 3a spalare nu o sa mai ai probleme. Si nu ti se decoloreaza parul, culoarea e deja intrata in firul parului, asta e "surplus"
Un sfat : Nu mai folosi Negru Albastrui ..de fiecare data o sa iasa la spalat si nu rezista mult Mai bine Negru Simplu rezista! Si inca ceva! Daca te-ai decolorat vreodata o sa iasa mereu la spalat!
E normal, nu-ti fa griji ca nu se va lua culoarea.Si lamine cand m-am vopsit roscat apa era rosie deci nu e nimic important.
Funda?
Deci e normal? Zici că omor pe cineva când mă spăl pe cap și nu mi se pare normal, mi se ia până și pe haine chiar dacă părul e uscat
Buna!
Bineinteles ca va fi putina apa neagra.
Pai poate ca nu ai stat destul, eu stiu ca se sta jumatate de ora... oricum cand te speli se mai duce.
Succes!