Ai putea incerca doar ca sunt sanse mari pe parcurs sa ti se faca rau, sa ti se faca greata de la lamai acum depinde de corpul si imunitatea fiecaruia bafta
Eu iti recoman sa amesteci jumate de litru de apa cu sucul unei lamii.consuma aceasta bautura si astfel iti va disparea pofta de mincare. poti desigur sa consumi foarte multa apa pentru hidratare, slabire si cresterea unghiilor. sau sa consumi macar vreun fruct ca gustare
WTF tu esti nebuna cum sa rezisti 16 zile doar cu lamai
da e o problema
banuiesc ca esti la liceu ai de invatat nu poti rezista nu exista minuni incearca cu fructe si legume, fara paine dar te rog nu face prostii din astea
daca nu ai probleme cu digestia sigur vei avea
fa si tu un sport daca vrei se slabesti
iti spun asta ca un viitor medic [am 15 ani]
P.S. sunt sigur ca esti o fata super sexy deci nu incerca prostii din astea cred ca astia nu stiu cum sa mai scada populatia.
Heii. Uite aici, toantă sunt. Am uitat să precizez că nu voi trăi doar cu lămâi. Lol! Nimeni nu poate să trăiască numai cu lămâi. Adică, voi mânca mai sănătos, nu voi mânca doar lămâile alea.
Da
Ce "da"?
Poti incerca si aceasta dieta, dar sunt sanse ca pe parcurs sa ti se faca rau. Parerea mea este sa incerci altceva (parerea mea)
DaciaRomania întreabă: