| popescucarmen43 a întrebat:

Efectiv nu mai rezist..sunt fata am 16 ani aproape 17, și de o bucată bună de vreme îmi cade parul, pe lângă asta e și foarte uscat aspect de mătură, despicat.Un șampon și o masca hidratanta să-l lese moale si gen lins știe cineva? va rog sunt efectiv disperata nu mai știu ce să fac!

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Esenta de mesteacan. Martie, toata luna poti aduna. Are efectul cel mai bun.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Incearca sa il speli mar rar, folosind un sampon pentru copii, cu musetel

| Lostlyric a răspuns:

Tare imi este ca produsele Kallos nu sunt atat de bune precum s-ar crede. Exista insa o marca de produse de foarte buna calitate pe piata romaneasca, insa destul de scumpa: Kerastase. Dar nu ti-as recomanda sa investesti atat de mult in parul tau in perioada de crestere cand, hormonal, totul e haotic.
Incearca masti cu ulei de cocos. Ieftine, naturale, se gasesc in plafare, farmacii si hypermarket-uri.
Pentru varfuri despicate, ai cea mai la indemana metoda: taierea lor o data la 3 luni. Daca le tai, acestea vor creste mai sanatoase, se vor despica mai greu.
Nu folosi produse cu provitamine (uita-te pe lista de ingrediente); ele nu fac altceva decat sa iti imbacseasca parul cu asa numitele vitamine, cu timpul parul va deveni din ce in ce mai rar si casant (daca alegi produse care contin, spre exemplu, pro-vitamina A, foloseste-le o data pe saptamana maxim).
Include in alimentatie pepeni galbeni, morcovi, piersici, spanac - surse foarte bune de vitamina A si fa o cura cu vitamina D (macar o luna).
Stiu ca se poarta in ziua de astazi sa-ti supui parul la diverse tratamente termice (placa, onulatorul, feon-ul), insa, daca nu te poti abtine, foloseste spray-uri pentru supunerea parului la temperaturi ridicate (heat protectant). Mereu!

| AwGenetix a răspuns:

Incearca produsele de la kallos. sunt profesionale. foarte bune sunt masti hidratante cu extract de placenta, evident de la kallos.

Cauta si un spray pe baza de keratina, cu care sa te dai cat mai des.

| AwGenetix a răspuns (pentru AwGenetix):

Oricum nu stiu de ce-ti faci atatea griji.e la moda sa ai parul tip matura.

| Briosacuafine a răspuns:

Sampon schwarzkopf gliss ultimate repair + balsamul si masca. Poti folosi si samponul Parusan deoarece ajuta la combaterea caderii parului, in schimb nu recomand balsamul tonic de la ei deoarece poate cauza mancarimi, exfolierea pielii scalpului. Masti cu ulei de ricin, keratina lichida, ulei de argan, ulei de masline, oua, vitamina A. Poti sa cumperi si vitamine efervescente precum zinc si vitamina E. Verifica si site-ul elemental.ro pentru pudrele de henna care, de asemenea, ajuta la combaterea caderii parului, ofera volum. Acestea au facut minuni pentru parul meu, nu se mai incalceste, nu mai cade atat de tare si nu mai arata de parca a stat la soare o saptamana intreaga fara sa fie spalat.